Як житимемо. З ким дружитимемо: Наталія Мосейчук відкрила власну сторінку на YouTube

Як житимемо. З ким дружитимемо: Наталія Мосейчук відкрила власну сторінку на YouTube

Наталія Мосейчук відкрила персональний YouTube канал з ексклюзивними інтерв'ю та коментарями

Поділитися:

Телеведуча 1+1 Наталія Мосейчук вперше вийшла в ефір у новому формат. Разом з командою програми Право на Владу ведуча відкрила власний YouTube каналі. Тут щотижня публікуватиме ексклюзивні відео та коментарі, думки експертів, звернення. Підписуйтесь на канал за посиланням, ставте лайки та слідкуйте за оновленням.

Мосейчук

Телеведуча зізналася, що раніше ніколи не працювала в YouTube форматі.

“Я телевізійниця. Зараз тільки вчуся разом з вами та у вас на очах. Мені здається, що та робота, яку ми робимо, зокрема, записуємо лідерів громадських думок і авторитетних людей — на користь нам усім. Бережіть себе і Україну”, — сказала Наталія Мосейчук

Підписники, яких менше ніж за добу вже понад 4 тисячі одразу ж підтримали телеведучу в коментарях: “Вітаю вас з новим форматом спілкування! Це дуже потрібно нам! Важливо розуміти,  що відбувається на політичній та дипломатичній арені щодо України, це допомагає робити правильні та важливі висновки…”, “Продовжуйте і розкривайте важкі і серйозні теми”, “Вітаємо з Берліна. Завжди чекаємо від вас новин на ТВ, тепер ви на Ютуб. Успіхів!”, — писали люди. 

Першим ексклюзивним відео на каналі стало інтерв'ю з міністром закордонних справ України (2014-2019 р.) Павлом Клімкіним. Перше відео вже набрало понад 26 тисяч переглядів менше ніж за добу. Наталія Мосейчук та дипломат говорили про те, яким був перший раунд перемовин з рф, поступки, на які ніколи не підемо та як перемогти росію. 

“Це тільки старт. Перші 50 хвилин розмови і нам варто слухати думки експертів, аби далі зробити вибір. Підтримати, порадити…. Тому далі буде…. Україна досліджує свій унікальний шлях і вона це робить вперше. На наших очах створюється нова історія. Давайте допомагати один одному і давайте не забудемо, якими єдиними ми є зараз. Давайте залишатися згуртованими”, — зазначила телеведуча.   

Наталія Мосейчук розповіла, що нові ексклюзивні відео планує публікувати щотижня. Наступне інтерв’ю з правником та волонтером Геннадієм Друзенко планує викласти вже у цю суботу.