Трендові форми каблука нового теплого сезону

Які форми каблука модні у 2019 році
Фото: @scandinavianfashions

Список, який допоможе вам визначитися із взуттєвими обновками на теплу пору.

Поділитися:

Список найбільш трендових речей на теплий сезон вже оголошено. Найцікавіші з них – це велосипедки та прозорі спідниці. Каблук цьогоріч також у центрі уваги. Дизайнери не обмежилися класичними та звичними формами каблуків, – ця частина взуття дивуватиме, як ніколи раніше. Читайте рейтинг найтрентовіших каблуків на 2019 рік.

Каблук-кльош

Якщо ви хочете в цьому році зробити свій образ дійсно оригінальним, придивіться до модної тенденції 2019 року – каблука-кльош. Він своїм виглядом дуже нагадує популярні джинси-кльош. Незважаючи на незвичайну форму, цей каблук дуже стійкий, а в образі виглядає неймовірно ефектно.

Фото: @scandinavianfashions

Фото: @fashion_dayly_chic

Каблук-трапеція

Не менш популярний в 2019 році буде і каблук-трапеція, який неодмінно додасть чудової стійкості вашому взуттю. Подібний каблук неймовірно зручний в носінні, а що найголовніше – разом із зручністю ви отримаєте по-справжньому стильний і модний образ. Головне – це вибрати фігурний, масивний і нестандартний каблук-трапецію, який додасть вам невимушеної сексуальності. 

Фото: @scandinavianfashions

Каблук-чарочка

Цей каблук вже давно відомий модницям ще з 90-х і він дещо нагадує кльош. Таку форму варто обирати, якщо ви бажаєте отримати більш жіночний і витончений образ. Придивіться до крихітного і приземленого каблука-чарочки, який в 2019 році є справжнім хітом на модній арені. Взуття із таким каблуком не є найзручнішим, проте виглядає воно неймовірно ніжно. Для особливих випадків чи вечірніх коктейлів – це саме те!

Фото: @scandinavianfashions

Фото: @scandinavianfashions

Скошений каблук

Ковбойські чоботи із присмаком дикого заходу можна сміливо інтегрувати у свої щоденні луки. Проте скошений каблук дизайнери цьогоріч використовують не для тільки чобіт. Такий елемент скомпонували і з більш витонченим взуттям. Тепер ви можете побачити моделі, в яких немає навіть натяку на ковбойський стиль, але при цьому красується зкошений каблук. Головне, що ви повинні пам'ятати при виборі взуття з таким каблуком, – це обов'язкова наявність загостреного носа, який і подарує особливий шарм вашому взуттю і образу в цілому.

Фото: @hameleonshoes

Каблук-стовпчик

Масивні і стійкі підбори 2019 року завоювали особливу популярність серед модниць. Їх можна зустріти абсолютно у всіх показах, незалежно від імені дизайнера. Великі каблуки-стовпчики, які неймовірно цікаво виглядають як на туфлях, так на і ботильйонах і чоботах – це абсолютний мастхев на теплий сезон-2019. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніше взуття весни 2019

Фото: @scandinavianfashions

Фото: @scandinavianfashions

Новини по темі