Мурахи по шкірі: скрипальки зі Швеції пронизливо зіграли «Мелодію» Мирослава Скорика на благодійному марафоні Save Ukraine

Шведські скрипальки зіграли "Мелодію" Мирослава Скорика на благодійному марафоні Save Ukraine (відео)

Неймовірно чуттєве виконання "Мелодії" Мирослава Скорика на благодійному марафоні Save Ukraine.

Поділитися:

Вчора, 27 березня, відбувся благодійний марафон Save Ukraine, який зібрав понад 50 учасників: музикантів, волонтерів, спортсменів, громадських активістів та політичних лідерів багатьох держав світу. Вся спільнота цивілізованого світу об’єдналася, щоб закликати зупинити війну в Україні і допомогти українцям подолати наслідки цього страшного лиха. Світ усвідомлює: якщо росію не зупинити в Україні, то під загрозою можуть опинитися інші держави. Тож єдність та солідарність з Україною зараз є головною повісткою дня у більшості країн світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Коли настане день, закінчиться війна», – хіт «Океану Ельзи» на благодійному марафоні Save Ukraine виконав і сам гурт, і Сальвадор Собрал, переможець «Євробачення-2017»

Під час марафону виступило багато артистів з різних держав, серед яких і музикантки шведського театру. Вони записали відео з надзвичайно пронизливим виконанням твору легендарного українського композитора Мирослава Скорика "Мелодія". Квартет скрипальок зіграв цю композицію у чорному вбранні з чорними хустками на голові, підкреслюючи всю драматичність подій в Україні. Дивіться цей неймовірно емоційно забарвленйи виступ:

Нагадаємо, що телемарафон Save Ukraine — #StopWar було реалізовано спільними зусиллями 1+1 media, командою фестивалю Atlas, Суспільне та за підтримки національного мобільного оператора  Київстар, Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерства закордонних справ, а також Міністерства соціальної політики. Ідейними натхненниками проєкту став фестиваль Atlas та Київстар. Детальна інформація щодо заходу знаходиться на сайті

марафон скрипачки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7-річня Амелія Анісович на міжнародному благодійному марафоні Save Ukraine — #StopWar виконала пісню, яку в Україні співала у бомбосховищі (відео)

Впродовж усього марафону збиралися кошти для допомоги громадянам України, постраждалим через війну з росією. Зібрані до, під час та після телемарафону кошти будуть відправлені на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених військовим вторгненням рф на територію України. 

Новини по темі