Must-have аксесуар осені: Як носити берет

Як носити берет цієї осені
@daphnemodeandthecity

Дізнайтеся, з чим поєднувати наймодніший головний убір сезону.

Поділитися:

Багатьом з нас берет нагадує про французький стиль. І хоча цей аксесуар з’явився набагато раніше, ніж почався асоціюватися з Францією, берет завжди буде вражати своїм паризьким шармом й романтикою. У період такої теплої й сонячної осені все більше кортить створювати невимушені й жіночні образи. З чим комбінувати берет, аби мати ніжний та елегантний вигляд - читайте далі. 

З ПАЛЬТО 

Це класичне поєднання особливо доречне для осінньої пори. Під низ ви можете одягти улюблений светр й джинси або витончену сукню. Сміливо міксуйте різні відтінки, до прикладу, рожевий берет + зелене пальто. 

@blaireadiebee

@lydiaemillen

ІЗ ТРЕНЧЕМ 

Тренч у клітинку в стилі Burberry має гармонійний дует із беретом стриманих відтінків. Тут доречно зробити акцент на яскравому макіяжі губ - червона помада зробить вас героїнею французького кінофільму.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 помилок, які ми допускаємо в макіяжі

@zoelaz

З КОСТЮМОМ

Такий варіант луку - вдала ідея в офісному стилі. Яскраво-червоний берет у поєднанні з брючним костюмом сливового відтінку...Занадто? Зовсім ні! Не бійтесь надмірності, адже гра кольорами - на піку популярності восени 2019-го. 

@dianagloster

ІЗ СУКНЕЮ

Одягніть затишну осінню сукню-міді у поєднанні зі стильним беретом для вечері з коханим або прогулянки з подругами. У такому образі у вас точно будуть неймовірні фото! 

@daphnemodeandthecity

@negin_mirsalehi

ШКІРЯНИЙ БЕРЕТ 

Ще один варіант модного аксесуару - шкіряний берет, який стане родзинкою будь-якого луку. На перший погляд це універсальна річ, проте вона здатна приковувати погляди. Лише погляньте як чудово шкіряний берет компонується з прозорою блузою та яскравою спідницею. 

@tina_sizonova

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 наймодніших спідниць, у яких ти почуватимешся жіночною цієї осені

Новини по темі