5 наймодніших спідниць, у яких ти почуватимешся жіночною цієї осені

5 наймодніших спідниць, у яких ти почуватимешся жіночною цієї осені | Мода | 1+1
Фото: Getty Images

Гід актуальними фасонами, відтінками й принтами.

Поділитися:

Із початком холодної пори більшість із нас кутається в об’ємний светр, дістає із шафи улюблені джинси й формує образи виключно у темній кольоровій гамі. Але осінь – не привід забувати про сукні та спідниці, а також яскраві барви! Тим паче, у новому сезоні вибір цього базового елементу гардероба широкий, як ніколи.

Аби надихнути тебе міксувати жіночні й елегантні луки, ми відібрали 5 головних трендів серед спідниць, на які варто звернути увагу цієї осені.

Міні vs міді

Цього сезону в дуелі між довжиною міні та міді перемогла… дружба! Незважаючи на холодну пору, дизайнери вирішили запропонувати модницям безліч коротких спідниць на будь-який смак. Це й утеплені моделі з вовни або хутра, й спокусливі варіанти з екошкіри та латексу, й трикотажні спідниці. Гортай галерею!

Щодо довжини міді, то кутюр’є вирішили зробити ставку на консерватизм і класику. Зверни увагу на фасон кльош, моделі із завищеною талією, спідниці-олівці та плісировані варіанти. А щоб додати образу грайливості, носи міді-спідниці з леопардовими чобітками і яскравими аксесуарами.

Фото: Dior

Фото: instagram/fendi

Смілива шкіра

Довгі чи короткі, пишні чи обтислі, монохромні чи різнокольорові – шкіряні спідниці сміливо можна назвати головним хітом осені 2019. Оскільки шкіра – матеріал самодостатній, пропонуємо носити такі спідниці з базовим верхом: топом або футболкою у тепліші дні, сорочкою та светром – коли сонце ховається за хмари.

Фото: instagram/givenchyofficial

Не можна не згадати й інші ультрамодні тканини цього сезону – шовк і фатин. Светр, як із чоловічого плеча, + ніжна шовкова спідниця залишається найпопулярнішим модним міксом ще з кінця літа. А напівпрозорі силуети спідниць з невагомого фатину, сітки або органзи спонукнуть фантазію оточуючих розгулятися. Зауважмо, актуальна довжина – міді або максі.

Фото: instagram/dior

Фото: instagram/twinsetofficial

Картата лихоманка

Спідниці з принтами були в моді завжди. Проте восени 2019-го у цій категорії є очевидний фаворит – клітинка. Ти можеш обрати будь-який її різновид: «гусяча лапка», шотландський тартан, віши. Найвищий пілотаж – зміксувати два, ба більше – три варіанти клітинки в одному образі.

Фото: instagram/victoriabeckham

Сексуальний розріз

Аналізуючи модні тенденції з подіумів, ми особливо вподобали сексуальний розріз на сукнях та спідницях. Адже він якнайкраще підкреслює нашу жіночність. І якщо для офісних буднів ти надаси перевагу лаконічній в’язаній спідниці в буржуазному стилі, то для вечірнього виходу точно обереш асиметричну модель із нескромним розрізом.

Фото: instagram/arthurarbesser

Фото: instagram/maxmara

Хижі мотиви

Цієї осені фанати анімалізму зітхнули з полегшенням, адже їхній улюблений принт – досі у тренді. Це означає, що у твоєму гардеробі не буде зайвою нова спідниця із тваринними мотивами. Що обереш – леопард, зебру чи, може, змію?

Фото: instagram/dolcegabbana

Нагадуємо, що 1plus1.ua регулярно пише для тебе цікаві добірки про актуальні модні тенденції. Читай ТОП-5 найсвіжіших із них далі: 

1. Антитренди осені 2019: Із чим вже час попрощатися

2. Треба брати: Наймодніші штани осені 2019

3. Наймодніші кольори 2020 року, які розфарбують весняно-літній гардероб

4. Модні орієнтири: 5 трендів осені 2019, які ти захочеш спробувати

5. ТОП-7 трендів весільної моди 2019, про які вам потрібно знати

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі