На червоний хідник як під вінець: Шарліз Терон у розкішній білій сукні

Шарліз Терон у розкішній білій сукні отримала престижну нагороду | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Мов наречена.

Поділитися:

Днями у Нью-Йорку відбулась урочиста церемонія Glamour Women of the Year Awards 2019. Захід традиційно влаштовує популярне онлайн-видання Glamour Magazine, аби відзначити видатних жінок за їхні досягнення у модній та професійній сферах.

Так, цього разу почесну нагороду «Жінка року» отримала голлівудська акторка Шарліз Терон. На сцену по свою нагороду зірка піднялась у надніжному вбранні.

Фото: Getty Images

Для світського заходу Шарліз обрала білосніжну сукню від Givenchy. Відкриті плечі та оздоблення з пір’я зробили цей лук схожим на весільний. Оригінальним акцентом вишуканого образу Терон стала її стильна коротка стрижка. А от у макіяжі та прикрасах зірка вирішила дотримуватись мінімалізму.

Зазначимо, особливої уваги була варта промова акторки. Так, вона щиро розповіла про свої мрії зробити світ кращим.

Наша місія – навчити людей співчувати іншим, – пояснила Терон.

Вона закликала гостей вечора прагнути до порозуміння, адже світ – сповнений найрізноманітніших історій життя та боротьби. І кожна така біографія – неповторна.

До слова, Шарліз на власному досвіді знає, яку важливу роль грає прийняття громадськості. Річ у тім, що зірка бореться за щастя сина, який вважає себе дівчиною. Акторка усіляко підтримує дитину за що нерідко чує у свій бік критику. Більше подробиць знайдеш у відео:

Інші цікаві новини про Шарліз Терон читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі