Шарліз Терон надихає трендовою зачіскою у новій фотосесії

Шарліз Терон надихає трендовою зачіскою у новій фотосесії | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Glamour

І ділиться подробицями особистого життя.

Поділитися:

44-річна американська акторка Шарліз Терон часто бере участь у стильних фотосесіях для відомих глянців. Цього разу зірка стала героїнею нового номера журналу Glamour. На мальовничих знімках Шарліз позує у вишуканих вбраннях від популярних світових брендів: Dior, Givenchy, Alexander McQueen. 

Фото є ще одним доказом того, що зірці дуже пасує її нова стрижка паж. Цей варіант зачіски є одним із наймодніших у новому сезоні. Наважилася би на такий експеримент? 

Фото: Glamour

У відвертому інтер'ю для видання Терон поділилася ексклюзивними подробицями свого особистого життя. Наразі акторка — самотня, і, за її словами, зовсім не збирається під вінець:

У мене вже давно ні з ким не було стосунків. Я ніколи не хотіла вийти заміж і не бачу в цьому проблеми. Мені здається, жінки надто переймаються весіллям, чи не так? 

Нагадуємо, раніше Шарліз зустрічалась із солістом гурту Third Eye Blind — Стівеном Дженкінсом, а також акторами Стюартом Таунсендом і Шоном Пенном. Та до весілля так і не дійшло. Нині селебріті зосереджена на своїй кар'єрі і двох дітях — 7-річному сині Джексоні й 3-річній донці Августі. До речі, Терон — прогресивна мама. Свого названого сина Джексона вона виховує, як доньку. До того ж молода мама вчить своїх дітей із повагою ставитися до усього в цьому житті.

«Не вважаю, що вони ще маленькі і не розуміють, як їм пощастило мати усі ці блага», — зауважує Терон. 

А на запитання про її девіз по життю, Шарліз відповіла лаконічно: «Не брати усе близько до серця!». Так, акторка дає зрозуміти, що вона ніколи не намагалася відповідати очікуванням інших і цілковито довіряла собі. 

Більше про зіркову історію Шарліз Терон дізнавайся у відео: 

Ще декілька новин про улюблену акторку: 

1. 44-річна Шарліз Терон показала рідкісне фото в купальнику

2. Акторка Шарліз Терон розповіла, які чоловіки їй подобаються

3. Шарліз Терон розповіла про свої стосунки з Анджеліною Джолі

4. Акторка Шарліз Терон прикрасила обкладинку відомого глянцю

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі