44-річна Шарліз Терон показала рідкісне фото в купальнику

Шарліз Терон вперше засвітила фігуру в бікіні (ФОТО) | Новини шоу-бізнесу | 1+1
GettyImages

Літо, прощавай!

Поділитися:

Минулого тижня голлівудська акторка Шарліз Терон поділилася світлиною 7-річного сина, одягненого в червону сукню. Кадр викликав чимало суперечок у мережі, тому, ймовірно, зірка вирішила відволікти увагу користувачів. Вона показала нове фото — і знову змусила усіх говорити про себе.

Річ у тому, що Шарліз опублікувала рідкісний знімок у купальнику. Оцінити прес знаменитості на ньому важко, але її неймовірна стрункість — це факт. Акторка продемонструвала, як стрибає з яхти в море на тлі мальовничих гір. 

@charlizeafrica

Цікаво, що Шарліз Терон двічі набирала вагу заради ролей у фільмах «Монстр» (2003) і «Таллі» (2018). Перший раз стрічка принесла їй омріяний «Оскар», а ось вдруге коментарі критиків виявилися хоча й позитивними, проте не захопленими. 

До того ж акторка зізналась, що худнути в 27 років було значно простіше, ніж у 43. Щоб позбутися зайвих 23 кілограмів знадобився рік тренувань і сувора білкова дієта. Інші цікаві факти про Шарліз Терон дізнаєшся з відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин про акторку: 

1. Акторка Шарліз Терон розповіла, які чоловіки їй подобаються

2. Шарліз Терон розповіла про свої стосунки з Анджеліною Джолі

3. Акторка Шарліз Терон прикрасила обкладинку відомого глянцю

Новини по темі