На Київстар ТБ доступний до перегляду воєнно-драматичний телесеріал “Мама”

Серіал Мама: де дивитись онлайн на Київстар ТБ

На платформі стали доступними до перегляду два сезони популярного драматичного телесеріалу “Мама”.

Поділитися:

Платформа онлайн-телебачення Київстар ТБ, що є спільним проєктом 1+1 media та Київстар, продовжує розширювати свою відеотеку якісним вітчизняним контентом. Так, нещодавно на платформі стали доступними до перегляду два сезони популярного драматичного телесеріалу “Мама” виробництва «Основа Фільм Продакшн».

Сюжет серіалу заснований на реальних подіях, а телевізійна премʼєра відбулася 21 лютого 2021 року. Головну роль в серіалі виконує Заслужена артистка України Олеся Жураківська, також до акторського складу входять Микола Боклан, Ада Роговцева, Костянтин Корецький та інші.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіно з українським професійним дубляжем – добірка найкращих фільмів від Київстар ТБ

Серіал “Мама” став одним з найуспішніших патріотичних проєктів в Україні, про що свідчать високі результати теледивлення, та отримав велику увагу і розголос серед глядачів. 

Сюжет відкриває залаштунки життя українських матерів, чиї діти виборюють свободу на фронті у тривалій війні з рф. У сюжеті розповідається щемлива історія про Ніну Петрівну з Житомира, єдиний син якої пішов на війну. Попри всі життєві негаразди, жінка все ж намагається жити далі заради родини. Згодом Ніна дізнається, що її сина – добровольця Василя Швидченка – взяли у полон на тимчасово окупованій території. Через це Ніна Петрівна змушена йти світ за очі у пошуках власної дитини, просто в тенета ворога. На її шляху траплятимуться розчарування, страх і відчай. Неодноразово вона почує безліч осудів від оточення. Та під час нелегких пошуків найріднішої людини, вона стане мамою ще для декількох поранених солдатів. Адже чужих синів під час війни не буває.

Дивіться серіал “Мама” на онлайн-платформі Київстар ТБ за посиланням.

Нагадаємо, загалом Київстар ТБ налічує понад 300 каналів та відеотеку з 20 000 фільмів, серіалів, мультфільмів та шоу. Сервіс доступний на смартфонах, планшетах, Smart TV, приставках та у браузері на компʼютері абонентам усіх операторів мобільного звʼязку України

Новини по темі