На концерті легендарних Scorpions у Кракові розгорнули величезні прапори України та Польщі

На концерті Scorpions у Польщі розгорнули величезні прапори України та Польщі та змінили слова у пісні Wind of Change (відео)
Instagram/opowiesci_z_podrozy

Знамениті німецькі рокери вже вдруге демонструють солідарність з українцями у боротьбі з російською агресією.

Поділитися:

Легендарні Scorpions виступили у Кракові і знову продемонстрували свою підтримку Україні. Під час виконання пісні Wind of Change глядачі розгорнули два величезні прапори поруч: України та Польщі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голлівудська акторка Шерон Стоун підтримала Україну: зірка з’явилася у синьо-жовтому образі на коктейльному прийомі у Каннах (фото)

Крім того, у цій легендарній пісні вже вдруге Scorpions змінили деякі слова. Замість "Follow the Moskva Down to Gorky Park" ("Йдучи вздовж Москви-ріки до Парку Горького") соліст гурту заспівав "Now listen to my heart It says Ukrainia" ("А тепер послухай моє серце, воно каже "Україна"). Дивіться, як це було:

Таку солідарність з українським народом Scorpions виразили вже вдруге. Наприкінці березня на концерті в Лас-Вегасі гурт виконав свій хіт Wind of Change, слова якого змінив так само, як і вчора на концерті у Кракові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Барських на Billboard MusicCon закликав світову спільноту не звикати до війни в Україні

Цікаво, що ця пісня Wind of Change довгий час була присвячена періоду радянської історії, що мала назву "перестройка" та закінченню Холодної війни. Тепер же, очевидно, Scorpions хоче зробити її символом підтримки України, і навіть згадувати у своїх текстах не хоче столицю країни-агресорки Москву.

Новини по темі