На стилі: Донька Ольги Сумської така струнка в цій квітковій сукні

Донька Ольги Сумської така струнка в цій квітковій сукні (фото) | Зірковий стиль | 1+1
Фото: @tonya_papernaya

Бери на замітку стильний образ для теплої осені.

Поділитися:

Акторка Ольга Сумська забезпечила красуням-донькам найкращі гени. Нещодавно втрьох вони позували для обкладинки глянцю – і вразили красою та схожістю.

Старша донька знаменитості Тоня Паперна захоплює шанувальників тонким смаком і почуттям стилю. Вона навіть пробує себе в ролі дизайнера, адже знає, як вбранням підкреслити все найкраще. Днями Антоніна вкотре зібрала компліменти від прихильників – вона опублікувала світлину, на якій демонструє стильний образ на щодень.

Фото: @tonya_papernaya

Красуня обрала приталену квіткову сукню, що підкреслює її струнку фігуру. А доповнила образ вона стильним чорним худі з принтом, яскравою поясною сумкою та трендовими неоновими кросівками. Тож бери на замітку: цей образ може стати твоїм улюбленим цієї теплої осені.

Зазначимо, що Ольга Сумська у свої 52 роки також може похизуватися підтягнутою фігурою в красивих сукнях. Її звабливі світлини привертають не менше уваги. Подробиці – у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини про Ольгу Сумську та її родину читай на нашому сайті:

1. Ольга Сумська захопила розкішним образом княгині (фото)

2. Молодша донька Ольги Сумської у красивій рожевій сукні відсвяткувала випускний (фото)

3. Донька Ольги Сумської приголомшила розкішною фігурою в бікіні

Новини по темі