Надя Дорофєєва засвітила витончену фігуру в напівпрозорій сукні

Надя Дорофєєва засвітила витончену фігуру в напівпрозорій сукні (фото)
Фото: Ростислав Ріпка

Небезпечний градус спокуси…

Поділитися:

Після того, як Надя Дорофєєва з Позитивом, шанувальники зрозуміли, наскільки близькі стосунки їх об’єднують. Здавалося, колегам уже немає чим здивувати одне одного. Та днями співачка опублікувала нове «спільне» фото – і воно не менш пікантне. Так, на знімку Надя тримає величезний портрет Олексія, а сама позує в напівпрозорій міні-сукні та на високих підборах. Поглянь:

Фото: instagram/nadyadorofeeva

Крізь невагому тканину видніється апетитна фігура зірки, а зухвалий погляд говорить сам за себе. Так, артисти знають, що їхні спільні світлини зводять фанатів з розуму. Вони давно мріють побачити Надю й Олексія романтичною парою – навіть попри те, що в обох – свої сім’ї. Втім, не так давно Надя пояснила, що це навряд чи могло б статися. Попри симпатію її роман з Позитивом не склався з цілком об’єктивних причин – .

Фото: instagram/nadyadorofeeva

Водночас чоловік Дорофєєвої, співак Володимир Дантес, уже загартований відвертими «витівками» своєї дружини і навіть не ревнує. Втім, на її поцілунок із Володимиром Зеленським у фільмі «Я, ти, він, вона» Дантес дивитися не зміг. Подробиці дізнайся .

Також нагадаємо, що вже 29 грудня о 22:45 канал 1+1 покаже грандіозний концерт гурту «Время и Стекло» VISLOVO, що відбувся цієї осені в «Палаці спорту»:

Більше новин про Надю Дорофєєву:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі