Надя Дорофєєва зізналася, чому в неї з Позитивом не склався роман

Надя Дорофєєва зізналася, чому в неї з Позитивом не склався роман | 1+1

Дізнайся, чому симпатія не переросла у стосунки.

Поділитися:

Музичний шлях популярного тепер гурту «Время и Стекло» починався із ліричних пісень про кохання. Тож шанувальники й досі гадають, чи були романтичні стосунки між солістами Надею Дорофєєвою та Позитивом. Підігріла цікавість і сама Надя, коли зізналася, що Олексій . Після такої новини всім спало на думку питання: чому ж у співаків не склався роман?

Фото: instagram/vremyaisteklo

Нещодавно Дорофєєва дала відверте інтерв’ю для Люкс FM, у якому розставила всі крапки над «і». Зірка не приховувала, що між нею та Позитивом одразу виникла симпатія. Проте згодом вона переросла в конфлікти.

Ми з ним абсолютно різні. Зараз ми навчились миритися з особливостями одне одного, а тоді… Які там стосунки – були одні образи.

Надя пояснила, що у неї та Олексія абсолютно не збігався стиль життя, і постійні гастролі лише додавали дрів до вогню. «Наприклад, в автобусі Льоша полюбляв «зависати» до ранку, а я хотіла поспати», – розповіла артистка. Зрештою, співакам знадобилося чотири роки, аби «притертися» та полюбити одне одного як партнерів.

Фото: instagram/vremyaisteklo

Також Дорофєєва зазначила, що на той момент і в неї, і в Позитива були стосунки, та вони піклувалися радше про кар’єру, ніж про особисте.

Нагадаємо, нещодавно гурт «Время и Стекло» випустив новий кліп, який . Детальніше про нього дізнайся з відео:

Більше цікавого про Надю Дорофєєву читай на сайті:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі