Надія Мейхер показала архівне шкільне фото

Надія Мейхер показала, якою була в 14 років
@nadyameiher

На ньому їй 14 років.

Поділитися:

На своїй сторінці в Інстаграм українська співачка Надія Мейхер, яка нещодавно похизувалася ідеальною розтяжкою в пуантах, поділилася із шанувальниками архівною світлиною. На фото 14-річна Надя позує із подружками. У коментарі до знімку співачка розповіла цікаву історію зі шкільних часів. 

«Останній навчальний рік (для мене) - 9-й клас. Нам по 14 років. Однокласниця Інна (поруч стоїть) часто нас з Оленою доводила до сліз і болю в животі. Була майстром різного роду жартів і кумедних виразів. Олена (близька подруга, і єдина) не за роками була мудрою дівчинкою. Тоді я ще не знала що буду вступати до педагогічного училища  у місті Хмельницький. Але твердо мала намір продовжувати танцювальну професійну діяльність», - поділилася артистка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by НАДЕЖДА МЕЙХЕР (@nadyameiher) on

Надія також зізналася, що у школі була бунтаркою і часто влаштовувала змагання із хлопцями:

«Наші долі склалися по-різному. Але в пам'яті залишилися яскраві події із нашої шкільного життя. Відмінницями ми не були, однак школа нас ще довго пам'ятала. Краще за всіх грали в гумки, кращими були на «фізрі». Я влаштовувала змагання із хлопчиками з армрестлінгу. Сама ж в них брала участь. А ще я (зізнаюся) на деяких уроках з хлопцями грала в карти. Але я дуже добре розповідала напам'ять вірші з укр. літератури (вчитель ставив завжди в приклад). Блищала з предметів, таких як географія й історія».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надія Мейхер зачарувала новим весняним образом

Новини по темі