Найбагатший YouTube-блогер світу таємно одружився

Найбагатший YouTube-блогер світу PewDiePie таємно одружився | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Їхнє кохання витримало перевірку часом.

Поділитися:

Нещодавно найвідоміший YouTube-блогер Фелікс Чельберґ, більше знаний як PewDiePie, таємно одружився. Його обраницею стала італійка Марція Бізоньїн, з якою чоловік зустрічався понад вісім років. Дівчина теж має власний YouTube-канал під назвою CutiePieMarzia, та відео для нього більше не знімає.

Вперше чутки про весілля блогерів з’явилися 19 серпня, коли мама Фелікса поділилася святковими фото на своїй сторінці в Instagram. Дуже символічно, що ця дата збігається з восьмою річницею стосунків Чельберґа та Бізоньїн.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Johanna Kjellberg (@johanna_kjellberg)

А вже 20 серпня PewDiePie повідомив щасливу новину в своєму Twitter.

Мені надзвичайно пощастило розділити своє життя з цією неймовірною жінкою, – зворушливо прокоментував фото новоспечений сім’янин.

Цікаво, що блогер здобув популярність, завдяки власним відео про комп’ютерну гру Minecraft. Наразі за кількістю підписників на YouTube (99 мільйонів) він поступається лише каналу індійської музичної корпорації T-Series (109 мільйонів).

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Схожі новини читай тут:

1. Як і з ким відпочиває найбагатший чоловік світу

2. Найбагатший чоловік світу витратив 38 мільярдів доларів, щоб стати холостяком

3. Оприлюднені імена найбагатших зірок світу

4. Найбагатший діджей світу Девід Гетта заявив, що не вживає наркотики і веде здоровий спосіб життя, що допомагає йому залишатися в чудовій формі у 50 років

Новини по темі