Катерина Павленко прокоментувала плітки про її роман з переможцем "Євробачення-2020" Даміано Давідом, а також розповіла про своє тяжке дитинство (відео)

Катерина Павленко розповіла, чи поєднує її щось більше із солістом Måneskin, ніж дружба, коли планують співпрацю, а також поділилася зворушливою розповіддю про своє минуле.

Поділитися:

Ще кілька років тому про існування гурту "Go_A", які почали свою творчу діяльність ще у 2012, знали у дуже вузьких колах. Перш ніж стати популярною, Катерина Павленко роздавала листівки, виступала в метро та працювала в МакДональдзі. Якраз після роботи в кафе вона й отримала доленосну смс-ку: "Запрошуємо вас виконати етнічну композицію у нашому гурті".

Я ніколи не вчилась якимось спеціальним технікам вокалу, я співаю тим голосом, який у мене є. Мені здається, що це і є фішка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пародія на Go_A та Ласточкін в образі героїні «Основного інстинкту»: на що чекати у новому епізоді «Ліги Сміху»

Сьогодні ця група шумить на всю Європу! І аж за сім років "Go_A" не просто почали слухати: гурт виграв національний відбір на "Євробачення-2020"! Хоч того року з піснею "Соловей" через пандемію виступити не вдалося, у 2021 році з піснею "Шум" група посіла п'яте місце на "Євробаченні-2020". На Батьківщину Катерина повернулася вже зіркою, а з аеропорту зустрічали криками "Браво". Але співачка не одразу зрозуміла, яка в неї шалена популярність:

Я, як і раніше, почала їздити на метро і зрозуміла, що тепер це набагато складніше. Якщо чесно, я не очікувала такого. Взагалі, у мене дуже сильно змінилося життя. Більше енергії витрачалося на те, щоб отримати внутрішній спокій. Перші процеси запустилися, я не встигала контролювати все. Тому мені була потрібна людина, яка скаже, що все добре і що все в моїх руках. Коли ти проходиш коло Євробачення, то дуже багато чого стає зрозумілим. Мені здається, я стала набагато спокійніша. Тепер таке відчуття, що мені вже нічого не страшно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські зірки про тернистий шлях до слави: хліб з цибулею, робота на базарі (Андре Тан, Андрій Данилко, Ігор Ласточкін та інші)

Гарні слова Катерина чула і на самому "Євробаченні-2020": свого захоплення гуртом "Go_А" не приховували й цьогорічні переможці конкурсу "Måneskin"! Поплелись чутки про те, що між нашою Катериною та італійським Даміано Давідом зав'язалися романтичні стосунки:

Ну, певна симпатія була, але це на рівні музики. Хлопець класний, прикольний, але я не розглядаю його, як щось більше.

Розглядає Катя хіба що спільну роботу в майбутньому: кажуть, що буде дует.

Я не знаю, хто запустив цю історію. В якийсь момент вона почала розлітатися по ЗМІ. Насправді перемовини велися (якщо чесно, Даміано відповідає мені раз в три дні). У них зараз дуже багато концертів, у нас теж. Тому це дуже складний процес.

Instagram/eurovision.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками: стало відомо, хто покинув шоу в п'ятому ефірі

У Катерини Павленко зараз графік зайнятий не тільки концертами, а й участю у різноманітних шоу! Так, вона виступала на шоу "Маскарад" разом із Мавкою! Дізнайтесь, хто ховався під цим костюмом за посиланням.

Проте перш ніж стати знаменитою, співачці Катерині Павленко доводилося пройти чимало випробувань. Катя зростала у незаможній родині, вона була сором'язливою та закритою дівчинкою, яка не мала коштів, щоб гарно одягатися. Через це нерідко ставала жертвою дитячого булінгу:

Ми їхали якось виступати в палац "Україну" і мені просто в голову прилетіла пляшка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників в п'ятому ефірі (ВІДЕО)

Захистити Катю не було кому, а татової любові вона й не знала. Чоловік пішов з родини, коли дівчинці не було й року. Вперше вони побачилися напередодні її повноліття.

Потім, коли мені вже було 17 років, я подумала, що вже доросла і можу туди поїхати. Я поїхала, познайомилась із сім'єю. Виявилось, що у мене є ще два брати, батькові сини. 

Виховували дівчину переважно бабуся та дідусь, мами майже ніколи не було вдома, бо працювала. Коли Катерині було 8, її дідусь помер. Після цього мама співачки з рідним братом почали ділити спадщину та залишились ні з чим. Опинились на вулиці. Спершу ходили по родичах, а потім поселилися у недобудованій хаті. Через те, що там було волого та холодно, у маленької Каті з'явились проблеми з легенями. Вона місяцями лежала у лікарнях та ледь не померла від охолодження. Проте попри все це співати народні пісні не завершила: виступала у хорі, закінчила Ніжинське музичне училище, а потім подалася до Києва.