Солістці українського гурту Go_A — 33: Катерина Павленко відзначає день народження і ділиться найпотаємнішим

Солістка української групи Go_A Катерина Павленко відзначає день народження

10 серпня солістці відомого українського гурту Go_A виповнилося 33 роки.

Поділитися:

Катерина Павленко, солістка відомого українського гурту Go_A, який посів на «Євробаченні-2021» 5-те місце, 10 серпня відсвяткувала свій 33 день народження. Її привітали у соціальних мережах та написали наступне: 

Сьогодні в скандально відомої солістки й фронт-вумен гурту Go_A особливий день. Катя, для кожного з нас ти є особливою людиною з неймовірним життєвим досвідом і мудрістю не по роках. Хочемо побажати, щоб і надалі життя дарувало тобі побільше щасливих моментів, твори, надихайся і надихай інших, ми тебе неймовірно цінуємо і любимо! З Днем Народження!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістка GO_A про гастролі Європою, залицяльників та дорогі парфуми: «Після Євробачення наші гонорари збільшилися на 300 відсотків»

Артистка володіє унікальним стилем співу, але популярність до неї прийшла не так швидко, як хотілося. До успіху Катерина Павленко пробиралася через проблеми в сім’ї, страшну хворобу та великі особисті переживання. Своє життя та непростий шлях до музичної кар'єри співачка схарактеризувала у вигляді цитат:

►«Я намагаюся бачити в всьому хороше, але негатив впливає на мене найбільше»
►«Я люблю людей, вони постійно поруч зі мною. Але в мене немає повного відчуття, що мене хтось може зрозуміти»
►«Мене зачіпає будь-яка ситуація: несправедливість, небажання людей зрозуміти один одного»
►«Я вважаю, що з будь-якої ситуації можна вийти, якщо ти цього захочеш»
►«Жалість – це останнє, щоб я б хотіла викликати у людей»
►«Шансів було так мало, що я й не планувала своє життя далі»
►«Я не боюся програти, я не боюся, якщо я опинюсь на вулиці, я взагалі нічого не боюся»

Катерина Павленко відзначає день народження

Гурт Go_A створив справжній тріумф української пісні на сцені «Євробачення»

Участь в конкурсі Євробачення-2021, де гурт Go_A виконав пісню SHUM, створила справжній тріумф української пісні, бо вперше на сцені «Євробачення» виступ представника від України відбувся повністю рідною мовою.

Сама ж солістка враження пісню прокоментувала наступним чином:

Пісня SHUM (Шум) спрацювала на всіх і повпливала дуже гостро. Тобто є люди, які просто в захваті від неї, а є люди, яких вона настільки бісить, що вони не можуть тримати свій негатив в собі й намагаються рознести його через весь інтернет. Мені здається, мистецтво так і має працювати. Було б сумно, якби хтось просто послухав пісню, сказав «ну норм» і виключив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт Go_A в ефірі «Твій день»: про Євробачення-2021 та тріумф української пісні (ЕКСКЛЮЗИВ)

Як змінилися гонорари гурту після виступу на «Євробаченні» 

Після завоювання на «Євробаченні» почесного 5 місця популярність гурту Go_A зросла, також зросли і гонорари (десь на 300%).

Про це Катерина Павленко розказала Катерині Осадчій після виступу на грандіозному концертному шоу «Вечорі прем'єр. Літня серія», де гурт Go_A знову підкорив шанувальників запальним виступом. 

Новини по темі