Що додати у ванну: Найкращі рецепти для розслаблення

Рецепти для ванни
freepik.com

Чудові ідеї для домашнього спа.

Поділитися:

Після напруженого робочого тижня кожна із нас мріє про відпочинок. Одним з найкращих рецептів розслаблення є гаряча ванна. До того ж вона допомагає покращити стан шкіри і дарує 30 хвилин тепла і спокою. Аби зробити ваш вечір затишним, пропонуємо ідеї домашнього спа. Ці рецепти краси допоможуть відновити сили, наситити шкіру живильними речовинами й просто порелаксувати. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий тренд в догляді за обличчям: Що таке мультимаскінг

МОЛОЧНА ПІНКА 

Ванна з молоком була улюбленою б’юті-процедурою легендарної Клеопатри. Молочна ванна омолоджує шкіру, додає їй еластичності й пружності. Для того щоб приготувати таку ванну, додайте 1 л молока у гарячу воду. Не зайвою буде й пінка для ванни, яка змусить вас почуватися, як у чашці ароматного капучіно. 

@thestylevisitor

АРОМАТНА СПА-КУЛЬКА 

Зараз кульки для ванни на піку популярності у спа-індустрії. В їхній склад входять ефірні олії, а також морська сіль та сода. Спа-кульки додають воді приємного забарвлення й неймовірного аромату. Оберіть спа-кульку собі до вподоби і насолоджуйтесь відпочинком!

@apothecary_skin_desserts

АНГЛІЙСЬКА СІЛЬ 

Англійська сіль або сіль Епсома містить у своєму складі сульфат натрію, який позитивно впливає не тільки на стан шкіри, а й м’язів. Ванна з англійською сіллю допомогає зняти напруження і покращити циркуляцію крові. 3 ст. л. солі для однієї процедури буде достатньо. 

КВІТИ ЛАВАНДИ 

Аромат квітів лаванди допомагає позбутися головного болю, боротися з безсонням й висипаннями на шкірі. Крім того, лавандова ванна допоможе покращити настрій й самопочуття жінкам у період ПМС. Можете прикрасити ванну жменькою сухих квітів або ж додати 40 крапель ефірної олії до гарячої води. 

ВАННА З КАВОЮ

А такий варіант ванни для красунь, які прагнуть набратися сил та енергії для нового дня. Ванна з кавою тонізує та позитивно впливає на еластичність шкіри. Нотуйте рецепт - до гарячої води додати 1 чашку міцної меленої кави без цукру. Ще один секрет - для аромату додайте декілька крапель апельсинової ефірної олії. 

@tanya.gubenko

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів, що насправді зігрівають взимку

Новини по темі