Як носити об’ємний шарф цієї зими: 5 стильних порад

Як та з чим носити шарф взимку 2019
@zoelaz

Одягайтесь тепліше і залишайтеся у тренді!

Поділитися:

Цьогоріч модницям особливо пощастило! Взимку 2019-го можна носити якомога довший шарф і дотримуватися модних тенденцій. У моді шарфи із принтом, однотонні яскраві варіанти, великої в’язки, з лого тощо. Як носити та з чим поєднувати один із найтрендовіших аксесуарів сезону - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 б'юті-порад, про які варто пам'ятати взимку

ІЗ ПРИНТОМ 

Шарф у клітинку або смужку дозволяє провести чимало експериментів у створенні зимових луків. До вашої уваги декілька модних ідей, що надихнуть міксувати власні оригінальні образи. Гортайте галерею!

ЛОГОМАНІЯ

Шарф із лого відомого бренду дозволить заявити про себе, не промовивши й слова. Об’ємний шарф з лого прикрасить базовий зимовий лук - джинси + куртка oversize + шарф. 

@theblondmacaron

ІЗ ПОЯСОМ 

Поєднувати довгий шарф можна також зі шкіряним поясом або сумкою, що одягаються поверх нього. Тут можна сміливо «гратися з відтінками» і компонувати яскраві зимові луки. Головне - пам’ятайте про базові правила колорблокінгу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об’єкт бажання: 7 модних светрів на зиму 2019

@blaireadiebee

ЯСКРАВІ БАРВИ 

Яскраві аксесуари - чудові атрибути базових речей. Зверніть увагу на яскравий однотонний шарф із бахромою, що кокетливо «танцюватиме» від вітру. Носіть його, залишивши попереду один або два кінці поверх пуховика, пальто у чоловічому стилі або еко-шуби. 

@zoelaz

@katyaakosiv

ВЕЛИКА В’ЯЗКА 

Шарфи великої в’язки допоможуть створювати багатошарові луки. Худі, жакет, пальто, великий шафр - занадто? Зовсім ні! Цієї зими безсумнівно не варто боятися надмірності в образі. 

@federicola

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вже не в моді: ТОП-5 антитрендів зими 2019

Новини по темі