Модні куртки та пальто сезону зима 2018

Наймодніші куртки і пальто зими 2018
Фото: instagram.com/blaireadiebee

Трендові фасони й відтінки найнеобхідніших речей зимового періоду.

Поділитися:

Перший місяць осені вже позаду, і зима наближається все ближче. Врятуватися від холодного вітру, снігу й морозу допоможуть затишні куртки та пальто. В зимовий період справді можливо мати стильний вигляд, головне - обрати свій фасон та колір верхнього одягу. Аби надихнути вас на створення вдалих зимових луків, ми розкажемо про найтрендовіші моделі курток й пальто нового холодного сезону. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила дрес-коду: Як правильно одягатися на вечірку

КЛІТИНКА 

Проста та класична клітинка не здає своїх позицій і залишається у тренді взимку 2018-го. Обирайте клітинку будь-яких відтінків. Модно також створювати образи, поєднавши два різні види клітинки в одному образі. 

@blaireadiebee

@scandinavianfashions

АНІМАЛІЗМ

Цього сезону у моді пальта та куртки з оригінальними принтами, а особливо - анімалістичним. Обираючи такий варіант верхнього одягу, варто робити акцент саме на ньому. Одягайте під низ стриману сукню, чорні чобітки й улюблену сумку - і ви точно будете у тренді! 

@scandinavianfashions

@greenteanosugar

ШКІРА 

Утеплена куртка-косуха або довгий шкіряний плащ стали фаворитами сезону осінь-зима 2018-2019. Доповніть образ стильними окулярами, чобітками на підборами та шовковим шаликом. У такому образі ви безсумнівно почуватиметесь жіночною й елегантною. Одягаючи шкіряний верх доречно також створювати total black looks. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капсульний гардероб на осінь 2018

@greenteanosugar

@nakdfashion

OVERSIZE

Цей тренд не поступається місцем ще з теплого сезону. Обирайте пальта-oversize найпопулярніших відтінків - насиченого червоного, кемел, ніжно-рожевого, глибокого фіолетового або хакі. Особливо стильний вигляд такі пальто або куртка матимуть у комбінації з ботфортами й спідницею.

@nakdfashion

ШТУЧНЕ ХУТРО 

Здебільшого поповнити гардероб таким одягом зважуються сміливі модниці. Однак можна відшукати і більш стримані варіанти кольорового штучного хутра. Крім того, у такому верхньому одязі ви почуватиметесь у теплі й затишку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренд сезону: Як носити ковбойські чоботи

@scandinavianfashions

ТВІД 

Благородна й вишукана - одягнувши твідову річ, кожна жінка відчує себе на мільйон! Твідові речі самодостатні й виразні, тому варто робити акцент саме на них. Одягнувши твідове пальто, міксуйте образ з джинсами, в'язаними светрами й чобітками на низькому ходу. Гармонійний вигляд також матимуть додаткові аксесуари - берет у французькому стилі, масивний шарф або брошка. 

@blaireadiebee

НЕОНОВІ КОЛЬОРИ 

Особливо популярними взимку стануть кислотний лаймовий, рожевий та синій відтінки. Завдяки такій палітрі можна міксувати яскраві зимові луки, які приковуватимуть погляди. 

@greenteanosugar

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 головних речей осіннього сезону