Народжена вражати: 5 епатажних фактів про Біллі Айліш

Біллі Айліш: 5 епатажних фактів про популярну співачку | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Дівчина-загадка.

Поділитися:

Днями одна з найепатажніших зірок сучасності Біллі Айліш відзначила своє 18-річчя. Попри зовсім юний вік співачка вже чимало досягла, та й навряд чи планує зупинятися. Її персона викликає вдосталь запитань у шанувальників, адже одразу стає зрозуміло – життя дівчини сповнене цікавинок.

Фото: instagram/billieeilish

Тож з нагоди дня народження артистки редакція 1plus1.ua підготувала добірку фактів про її життя, які тебе точно здивують. Поїхали!

Біллі не планувала ставати співачкою

Музичний талант юної зірки – річ беззаперечна. Та, виявляється, з дитинства Айліш мріяла про зовсім іншу кар’єру – хотіла стати професійною танцівницею. Так, навіть першу пісню Ocean Eyes співачка записала, аби її вчитель із хореографії поставав під неї танець. Та доля вирішила інакше – згодом дівчина серйозно травмувалася та не змогла продовжувати заняття, а її сингл став новою сторінкою в історії сучасного шоу-бізнесу.    

Співачка страждає від синдрому Туретта

Синдром Туретта – досить специфічне генетичне захворювання нервової системи. Воно спричиняє неконтрольовані рухи та звуки – так звані «тіки». Людям, які мають це захворювання, часто буває складно спілкуватися з іншими, та й узагалі кожна спроба соціалізуватися перетворюється на справжнє випробування.

Можливо, у це складно повірити, та Біллі має такий генетичний розлад. Зірка розповіла про свій стан після того, як уважні шанувальники почали помічати її часом дивакуваті жести. Після свого зізнання Айліш зауважила, що цей прояв щирості лише зблизив її із шанувальниками. Варто зазначити, що Біллі зуміла взяти хворобу під непоганий контроль. Так, найчастіше поведінка співачки жодним чином не виказує її боротьби із неврологічним розладом.

«Фірмові» чорні сльози Айліш вигадав її шанувальник

Певно, кожен бодай раз бачив страхітливі кадри з кліпу співачки на пісню when the party’s over. У певний момент Біллі починає плакати чорними сльозами, і це видовище легко нажахає вразливих.

Аж ось виявилось, що таку ідею зірці «підкинув» один з її шанувальників, створивши портрет свого кумира із чорними очима, з яких ллються чорні струмочки смутку.

Біллі була вражена фан-артом так сильно, що одразу показала малюнок режисерові кліпу, аби той надихнувся. І, погодься, результат таки вражає.

Не усміхайтеся мені

Шанувальники Айліш переконані, що їхня кумир – мила привітна людина. Однак дівчина зізналася, що не любить, коли їй усміхаються, бо відчуває себе змушеною усміхнутися у відповідь. Можливо, хтось подумає, що це своєрідний жарт. Але варто згадати, що перший тур зірки, який відбувся 2017-го, так і називався – Don’t Smile at Me (українською – «Не усміхайтеся мені»). Таку ж назву має і її перший міні-альбом. Як бачимо, ніякий це не жарт.

Біллі ніколи в житті не їла м’яса

Від самого народження співачка була вегетаріанкою. Вона ніколи не куштувала м’яса, хоча вживала інші продукти тваринного походження. Аж ось у 2014-му Айліш вирішила повністю відмовитися від усієї їжі, яка має бодай якийсь стосунок до тварин. Так, нины артистка – веган і зовсім не шкодує про своє рішення.

Я люблю тварин і не розумію, як із них можна щось створювати. Залиште їх нарешті в спокої, – не стримала емоцій Біллі в одному зі своїх постів у соцмережах.

До слова, на передодні власного дня народження співачка поділилася напрочуд милим відео. Архівні записи демонструють кадри з дитинства Айліш поряд із моментами сучасності. Лише поглянь!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений BILLIE EILISH (@billieeilish)

Про секрети успіху зірки дізнавайся у відео:

Більше цікавих матеріалів про Біллі Айліш читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі