Ведуча 1+1 Наталя Островська показала відео, як українські військові співають «Ой у лузі червона калина» на підтримку благодійного збору на засоби аеророзвідки

Українські військові співають Ой у лузі червона калина (відео)

Сила музики!

Поділитися:

Поки лунає українська пісня, а наші захисники бачать ціль – ми наближаємо перемогу. Ведуча марафону «Єдині новини» від 1+1 та проєкту «Нічна варта», Наталя Островська поділилась на своїй ФБ-сторінці яскравим відео. На ньому  українські захисники під акомпанемент оркестру співають легендарну пісню «Ой у лузі червона калина», яка після початку повномасштабного вторгнення 24 лютого отримала нові сенси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продавала прикраси: 11-річна школярка з Ніжина зібрала 50 тисяч гривень на тепловізор

Таким чином захисники підтримали благодійний збір «Твій голос на засоби для аеророзвідки», ініційований проєктом «Голос країни», фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» та dobro.ua. Збирають 3 мільйони гривень, щоб придбати великий комплект засобів аеророзвідки. Це квадрокоптер Matrice 300 RTK, що вміє здійснювати розвідку з безпечної відстані. Та 17 найкращих малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Такі пташки допоможуть нашим воїнам корегувати свою рятівну роботу, влучно і вчасно відстежувати небезпеку і планувати ефективні дії для звільнення України від окупанта.

Військовий оркестр на відео — це захисники з 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Від початку російської агресії у 2014 році частини бригади були залучені на багатьох напрямках війни на сході. В ході російського вторгнення в Україну 2022 року бригада брала участь в обороні Попасної. Зараз їхні побратими звільняють українські землі на Півдні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де дивитись графік відключень електроенергії в Україні

«Найспівочіший проєкт України повернувся на телеекрани. Повернувся він з благодійною метою, щоб зібрати гроші для наших ЗСУ для того, щоб вони могли більш ефективно відстежувати ворога і проганяти рашистів з України. Дивіться, вболівайте і донатьте на Збройні Сили України! Ваш голос стане очима наших воїнів! Долучайтесь онлайн  (у гривні або крипті) або відправляйте SMS з усіх операторів на благодійний номер 88007. Разом переможемо усе!», — закликає Наталя Островська.

голос країни

голос країни

 

Новини по темі