Наталія Могилевська засвітила сексуальні сідниці в пікантному відео

Схудла Наталія Могилевська похизувалася бразильськими сідницями (ВІДЕО)
@nataliya_mogilevskaya

Співачка поділилася гарячими кадрами з відпочинку.

Поділитися:

Днями талановита артистка і переможниця Танців з зірками Наталка Могилевська повернулася з відпочинку в Єгипті. На березі моря співачка не лише засмагала, а й знаходила час для роботи і тренувань.

Найкращим доказом невтомної праці над своїм тілом виявилися не ті фото, на яких Наталія бігає на узбережжі та піднімає гантелі, а в купальнику. Знімок викликав справжній фурор у мережі, тому знаменитість вирішила піти далі — і опублікувала відео. На ньому Могилевська позує у відвертому образі на фоні моря.

«Я змогла схуднути і народитися наново тільки після того, як вибачила свої недосконалості. Полюбила всі свої таланти з вдячністю до Всесвіту, який мене ними обдарував», — прокоментували спекотні кадри зірка.

 У будь-якому віці можна виглядати прекрасно, головне — бажання і праця.

Допис викликав палке обговорення, і Наталія вирішила на нього відреагувати.

«Я не очікувала такої реакції на фото в майці та в купальнику. Хоча про що ми говоримо, якщо я їду у відпустку з тренером і фотографом, і мені придумали роман з обома… Прошу вибачення у всіх, кого я збентежила цим постом. Я сама не люблю оголення і спекуляцію голим тілом. Якщо це відео виглядає саме так — мені шкода».

Критика з боку тих, кому не сподобалась відвертість зірки, Наталію не зупинила. Перш ніж повернутися з відпустки, співачка опублікувала ще декілька фото.

Секретами схуднення Наталія Могилевська раніше ділилася з Катериною Осадчою. Дивіться відео: 

Нагадаємо, нещодавно співачка розповіла про особисте життя та бажання стати мамою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хочу відчувати себе привабливою»: Могилевська показала новий стильний образ

Новини по темі