Названі імена найкращих українських виконавців

Оголошені імена кращих виконавців України 2018
Фото: orest.com.ua

Їх пісні не залишають перші сходинки музичних чартів.

Поділитися:

1 грудня відбулася найгучніша музична подія року — церемонія нагородження переможців щорічної премії «M1 Music Awards. 4 Seasons». За право стати володарем заповітної статуетки змагалися кращі з кращих.

Так, співачка Настя Каменських перемогла відразу в двох номінаціях — «Співачка року» та «Кліп року» («Это моя ночь»).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Зірка зворушливо прокоментувала отриману нагороду:

«Друзі, дуже приємно, коли праця і старання високо і гідно оцінюють. Я дуже рада отримати на головній музичній премії країни статуетки «Співачка року» та «Кліп року». У них вкладена колосальна робота і сили!

Ми з командою створили за цей рік дуже багато класного матеріалу: хітові пісні, яскраві відеокліпи, красиві фотосесії, дуже динамічний і сучасний сольний альбом, різдвяний фільм і музичний альбом та ще багато-багато всього! Але, звичайно ж, особливою подією цього року стало те, що я представляла свою країну на міжнародному рівні! Бути першою українкою в Billboard і Music Choice, бути запрошеною на Latin Grammy, співати українські пісні на європейських радіостанціях — це те, про що я мріяла все життя. Я відчуваю вашу любов і за це спасибі вам, моя #NKfamily».

Також дві статуетки отримала Надя Дорофєєва. «Время и Стекло» стали «Гуртом року», а колаборація співачки з MONATIK (пісня «Глубоко») перемогла в номінації «Проект року».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений nadyadorofeeva (@nadyadorofeeva)

Чарівна Michelle Andrade на M1 Music Awards виборола особливу статуетку — «Золотий грамофон». Здобути першість допомогла хітова композиція «Musica». Перед виходом на сцену співачка та учасниця Танців з зірками не могла стримати сліз.

У своєму Instagram Michelle Andrade поділилася враженнями від нагороди:

«Я пам'ятаю, як влітку 2017 року ми сиділи на природі з гітарою і складали пісню Musica. Як під час запису було важко співати кожен рядок! Як круто і хвилююче було її виконувати на концертах, коли вона ще не вийшла в мережі!

І як 14 лютого на День закоханих ми випустили її на радіо! Це було неймовірно!

А зараз мені здається неймовірним те, що ви просите виконати Musica на концертах і голосно співаєте разом зі мною! Слухаєте її і танцюєте! Кожен день мені пишуть дівчата і дякують за неї! Для мене особлива нагорода, що ця пісня вам чимось допомогла і ви знайшли в ній себе!».

На святковому концерті Michelle Andrade виконала свою нову пісню Hasta La Vista.

Новини по темі