Michelle Andrade спокушає сексуальним танцем у новому кліпі (відео)

Танці з зірками
Мішель Андраде вразила сексуальним танцем у кліпі Hasta La Vista
Фото: 1plus1.ua

Учасниця Танців з зірками випустила пристрасне відео на пісню Hasta La Vista.

Поділитися:

Учасниця нового сезону Танців з зірками Michelle Andrade потішила прихильників новою відеороботою на пісню Hasta La Vista, зйомки якої відбувалися паралельно з її участю в шоу. Тож не дивно, що співачка продемонструвала свої танцювальні вміння, пластичність та сексуальність. Свої емоції співачка виражає мовою танцю — темпераментними жестами, рухами з латиноамериканських танців. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Michelle Andrade показала стрункі ніжки у новій фотосесії

За задумом творців кліпу, глядачі опиняються в атмосфері популярних латиноамериканських серіалів. Головна героїня ділиться з мамою історією своєї любові, проживає її в спогадах. Пристрасть поступово вщухає і змінює свої відтінки — від вогняного червоного до чистого білого. 

«У кожному з нас живе ранима закохана душа і здоровий глузд — внутрішній голос, який ми не хочемо чути, коли любимо. Але саме він, в результаті, має рацію. У кліпі цю роль грає моє альтер-его — сильна і впевнена в собі дівчина. Переживаючи історію цих стосунків, я все гучніше чую її голос, і знаходжу в собі сили сказати Hasta La Vista, відкриваючи серце новому почуттю», — поділилася Michelle.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 виступів Michelle Andrade на Танцях з зірками, за які ми її любимо

У кліпі співачка з'явилася в спокусливих образах від українських і світових модних брендів: Bevza, Chakshyn, ElenaReva, Ruslan Baginskiy, YSL, Prada, La Perla тощо. Дизайн декількох суконь натхненний преріями гарячих латиноамериканських країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Michelle Andrade приміряла модні образи від українського дизайнера

Дивіться кліп Michelle Andrade на пісню Hasta La Vista!

Новини по темі