Названо найкрасивіші фільми та серіали 2018 року

Найкрасивіші фільми 2018
Фото: Кадр з фільму "Американська історія злочинів"

За версією премії Гільдії костюмерів.

Поділитися:

Дивовижні кіногерої, яскраві костюми та блискучі прикраси - ці кінострічки просто зачаровують! Вони перенесуть вас у зовсім інші світи, де існують супергерої, правлять королеви або панує атмосфера Дикого Заходу. Які кінострічки отримали титул найстильніших у 2018-му році - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 кінострічок, що були номіновані на Оскар-2019

ШАЛЕНО БАГАТІ АЗІАТИ 

Американка з китайським корінням Рейчел Чу вирушає разом зі своїм бойфрендом в Сінгапур на весілля його найкращого друга. Однак згодом дівчина зізнається, що насправді її хлопець - неймовірний багатій. Яскрави барви стрічки у східному стилі перенесе вас у світ розкоші й безтурботності. Вечірки, елегантні сукні, запальні танці - цей фільм безсумнівно не залишить вас байдужими!

Фото: Кадр з фільму "Шалено багаті азіати"

ФАВОРИТКА

Події фільму розгортаються у 18 столітті за правління королеви Анни. У королеви чудові відносини з її радницею, герцогинею Мальборо Сарою Черчілль. Однак ситуація змінюється, коли в палац потрапляє молодша кузина герцогині Ебігейл Мешем. Жінки починають змагатися за увагу Її Величності. Вишукані костюми монарших часів, високі зачіски, актуальні проблеми минулого… Ця картина отримала не тільки титул найстильнішої, а й стала номінантом Оскару-2019. 

Фото: Кадр з фільму "Фаворитка"

ДИВОВИЖНА МІСІС МЕЙЗЕЛ 

Події розгортаються у Нью-Йорку наприкінці 60-х. Героїні вбрані у пишні спідниці-міді й світлі сорочки, шерстяні пальта й шкіряні туфлі на невисоких підборах. Додають серіалу атмосферності яскравий макіяж губ та фірмове вкладання волосся 60-х рр. 

За сюжетом домогосподарка Мідж Мейзел дізнається, що чоловік збирається кинути її заради іншої. Жінка сподівається отримати підтримку батьків, проте вони сиплять на неї безкінечні докори. Тоді Мідж зайшла до місцевого клубу, вийшла на сцену і висловила усе, що накипіло. Глядачі сприйняли це як іронічний стендап і були у захваті від Мідж. Таким чином, жінка помітила, що у неї є талант. 

Фото: Кадр з фільму "Дивовижна Місіс Мейзел"

ЧОРНА ПАНТЕРА 

Молодий африканський принц повинен захистити свій народ від ворогів. Вони нападають на його країну і ззовні, і зсередини. Він приміряє костюм Чорної Пантери і зуміє дати відсіч чужинцям! 

Фото: Кадр з фільму "Чорна пантера"

АМЕРИКАНСЬКА ІСТОРІЯ ЗЛОЧИНІВ 

Серіал знятий у жанрі кримінальної драми і заснований на реальних подіях. У ньому йдеться про найвідоміші злочини, які залишили слід в історії країни. У першому сезоні йдеться про справу О. Джея Сімпсона, що став підозрюваним у вбивстві двох людей. У другому сезоні розслідується вбивство легендарного кутюр’є Джані Версаче, що створив справжню модну імперію з маленького салону у Мілані. 

Фото: Кадр з фільму "Американська історія злочинів"

СВІТ ДИКОГО ЗАХОДУ 

Події американського фантастичного серіалу розгортаються у вигаданому фантастичному парку розвагу «Світ Дикого заходу», у якому мешкають андроїди. Тут багаті гості можуть займатися чим завгодно, не боячись помсти роботів.   

Фото: Кадр з фільму "Світ Дикого заходу"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 сонячних фільмів, що наблизять прихід весни

Новини по темі