5 сонячних фільмів, що наблизять прихід весни

ТОП весняних фільмів
Фото: Кадр із фільму "Пробач за кохання"

Ці кінострічки неодмінно подарують гарний настрій.

Поділитися:

До приходу весни залишилися лічені дні. Після холодних та сніжних днів усім хочеться тепла, оновлення й гармонії. Наблизять прихід теплої пори улюблені сонячні фільми. Які кінострічки потрібно переглянути напереродні весни - дізнайтеся у нашій добірці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Класика еротичного кіно: 5 фільмів, які розбудять почуття

ЦЕЙ НЕЗРУЧНИЙ МОМЕНТ, 2015

40-річні друзі Ентоні та Лоурен вирішили відпочити разом зі своїми 18-річними доньками на сонячних пляжах Рів’єри. Подорож була б неймовірною, якби одна з дівчат не закохалася у тата своєї подруги. 

Фото: Кадр із фільму "Цей незручний момент"

ПРОБАЧ ЗА КОХАННЯ, 2014

Дорослий й досвідчений підприємець Алекс знайомиться з молодою й шаленою Нікі. Незважаючи на те, що вони постійно сваряться й не можуть знайти спільної мови, пара починає зустрічатися. Проте вони стикаються зі ще однією проблемою - 20-річною різницею у віці. 

Фото: Кадр із фільму "Пробач за кохання"

ЯК КОХАТИСЯ ПО-АНГЛІЙСЬКИ, 2014

Головний герой стрічки - професор Кембриджського університету та відомий ловелас, що протягом життя мав безліч гарячих романів. Одного дня чоловік вирішує стати більш розсудливим і завести сім’ю. Однак він навіть не уявляв, як складеться його сімейне життя. 

Фото: Кадр із фільму "Як кохатися по-англійськи"

ВЕСНЯНІ НАДІЇ, 2012

У цетрі сюжету - подружня пара, що знаходиться у шлюбі більше 30-ти років. Їхні почуття вже згасли, тож пара намагається розпалити їх заново за допомогою доктора Фелда. 

Фото: Кадр із фільму "Весняні надії"

НОТТІНГ-ХІЛЛ, 1999

Події романтичної комедії розгортаються в одному з районів Лондона Ноттінг-Хілл. Життя власника маленької книжкової крамниці кардинально змінюється, коли до його магазину навідується кінозірка. 

Фото: Кадр із фільму "Ноттінг-Хілл"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів про реальні історії кохання