Неля Шовкопляс підтримала Валентину Хамайко, яка вийшла на роботу на третій день після пологів

Ведуча поділилася власними спогадами після пологів.

Поділитися:

Увечері 5-го грудня ведуча Валентина Хамайко вчетверте стала мамою. Протягом усієї вагітності зірка продовжувала вести активний спосіб життя — працювала та відвідувала світські заходи. Більш того, навіть після пологів відпочинок Валентини Хамайко тривав всього два дні. Тому вже 8 грудня телеведуча з’явилася в ефірі ранкового шоу Сніданок. Вихідний.

У соціальних мережах деякі підписники засудили молоду маму за такий вчинок. Ведуча Неля Шовкопляс вирішила підтримати колегу і пригадала, як почувалася після власних пологів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко вийшла на роботу на третій день після пологів

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ПОСТ ПРО ЗАЗДРІСТЬ!???? Не думала, що колись напишу цей пост, але те, під чим маскується людська заздрість, просто шокує! Отже, декілька днів тому наша колега @valentinakhamaiko вчетверте стала мамою! І ми цьому щиро раді! Більш того, для мене Валя - приклад жінки, яка гармонійно поєднує всі сфери свого життя! І їй є чим пишатися! Ми всі привітали новоспечену матусю і тут почалося. Бруд, що розпочався в коментарях, просто шокував! І виникло у мене, як у жінки, мами і просто людини, декілька думок з цього приводу. Тож, ділюся! ????"О, боже, як вона могла полишити дитя на три години ефіру, воно ж без мами просто не може! Не жінка, а #горемати!" Коли мені робили плановий КР і я була під загальним наркозом, то малих клали саме татові на груди і з ним вони провели не одну годину так. Коли нас возили в інші лікарні на процедури та огляди, вони були саме з татом. Коли годувати я почала тільки на третю добу після пологів, бо молоко прийшло тільки тоді, нічого страшного теж не сталося! Я не втратила контакт з дітьми через це. Бо в житті буває по-різному. І як на мене, набагато важливішим є психологічний стан мами. Адже якщо жінці погано, то дитя це відчуває, щоб ви не робили і скільки б часу разом не були! Подумайте про це! А то виходить, що будь-яка жінка має відчувати провину, якщо раптом не вийшло бути з дитиною 24/7 в перші дні життя... ????"Та їй робота і гроші важливіші!" Хочеться сказати, що не всім в цьому світі керують гроші! Це лише можливості! А окрім них існує ще багато чого: любов до справи життя, повага до колективу, радість від самореалізації! Тому не заздріть тим, хто вміє це все поєднувати! ????Щодо "експертів" з медицини, які писали про стан Валі та її внутрішніх органів????, взагалі хочеться запитати лише одне: ви справді вважаєте, що лікарі відпустили б на роботу жінку, якби її стан здоров'я хоч трішки цього б не дозволяв???!!! Я думаю - ні! То замисліться і ви хоч трішки! ????І останнє! Усі, хто писав про штучний хайп, липовий героїзм, життя на показ і про те як сильно вас травмують світлини з пологів, хочеться сказати одне: просто проходьте повз - без рекомендацій і настанов! А ще краще - робіть своє життя яскравим і буде вам щастя! Усім миру!????

A post shared by Неля Шовкопляс (@nelya_shovkoplyas) on

Нагадуємо, що ведуча Валентина Хамайко та її чоловік Андрій Оністрат назвали новонародженого сина Андрієм. Подружжя виховує ще трьох дітей — донечок Соломію (9 років) і Мирославу (5 років) та їх братика Михайла (7 років).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко розповіла, як народжувала четверту дитину

Новини по темі