Валентина Хамайко розповіла, як народжувала четверту дитину

Валентина Хамайко розповіла подробиці четвертих пологів
1plus1.ua

В четверте мама: ведуча вже за два дні планує повернутися до роботи.

Поділитися:

Вчора, 5 грудня, українська телеведуча ранкового шоу Сніданок Вихідний на телеканалі 1+1, 36-річна Валентина Хамайко, в четвертий раз стала мамою.

В одному із столичних приватних пологових будинків Хамайко народила сина. Хлопчик народився справжнім богатирем - вагою 4 кг та зростом 58 см. Зараз щаслива мама с малюком відпочивають в палаті.

«Останній раз я народжувала дочку Мирославку в 2013 році, зараз все змінилося. Малюку після пологів дають можливість відпочити. Він лежить з мамою десь близько 2 годин, і лише після того його оглядають, міряють і беруть якісь аналізи», - розповіла телеведуча, чим ці пологи відрізнялись від попередніх.

Як розповів чоловік телеведучої, відомий спортсмен, віце-президент Федерації триатлону України Андрій Оністрат, пологи пройшли дуже швидко: «Все у нас заняло 25 хвилин інтенсивного процесу».

До полового будинку Валентина приїхала разом з чоловіком, і була впевнена, що зовсім скоро в неї почнуться перейми. За словами телеведучої, вона знала, що зовсім скоро стане мамою в четверте. Як досвічена жінка в пологах, вона розуміла, що їй треба робити – більше рухатися. А щоб не було скучно, Хамайко дзвонила до друзів, які її розважали. Ведучий Руслан Сенічкін був на зв’язку з Валентиною і всіляко її підтримував. 

«Четверті пологи – свідомі! В пологовий будинок ми приїхали о 19:00 і я сказала лікарю, що до півночі народимо. Розкриття лише почалось і лікар трішки засумнівався в моїх словах.

Я ж розуміла, що потрібно рухатися, а не лежати, тому почала розважати себе дзвінками до друзів та розмовами.

Так, майже в компанії друзів і народила! Хлопчик мій високий - 58 см і 4 кг. Очі мені ще не показував, а волосся темне. В суботу планую бути в ефірі!

Син поважає мамину роботу. Народився так, щоб все зручно було!» - розповіла деталі своїх пологів Валентина Хамайко.

З іменем Валентина та Андрій ще не визначилися, але на те, щоб дати ім’я сину, в них є лише два дні!

«Щодо імені, то ми ще не визначились, і на прийняття рішення у нас є лише 2 дні, бо зараз свідоцтво видають в пологовому. Раніше можна було місяць думати» - сказала Хамайко.

Відзначимо, що для Валентини Хамайко та Андрія Орністрата новонароджений син став четвертою спільною дитиною. Пара вже виховує трьох дітей: дев’ятирічну Соломію и п’ятирічну Мирославу та семирічного сина Михайла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко з чоловіком розповіли, як подолали кризу у стосунках

Старші сестри та братик з нетерпінням чекають на зустріч с молодшим братиком.

«Дівчата дуже зворушливо ставляться! Ввечері до мене приїдуть, а Михайло повернеться додому у неділю. Зараз син на зборах з футбольною командою. Менший брат чекатиме на нього вдома», - прокоментувала Хамайко реакцію своїх дітей на появу братика.

Нагадаємо, за місяць до пологів Валентина Хамайко разом з сім’єю знялась у фотосессії для журналу Viva!

Новини по темі