Вдягнутися як королева: Неля Шовкопляс повторила квітковий образ Летиції

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Неля Шовкопляс повторила квітковий образ королеви Летиції (фото) | Зірковий стиль | 1+1
Фото: @nelya_shovkoplyas

Надихайся стильними ідеями знаменитих красунь.

Поділитися:

Королева Іспанії Летиція захоплює своїм елегантним стилем та вишуканим смаком. Цього літа Її Величність вподобала романтичний квітковий принт – і регулярно з’являється на публіці в легких сукнях, які може вдягнути кожна. Зокрема, нещодавно королева засяяла в кораловому вбранні з ніжними візерунками. А згодом Летиція вийшла у світ в яскравій зеленій сукні з орнаментами «райського саду», в якій вразила всіх ніжністю:

Фото: GettyImages

А днями у схожому образі з'явилася ведуча «Сніданку з 1+1» Неля Шовкопляс. У студії ранкового шоу вона вітала глядачів у сукні небесного кольору з рослинним принтом та широким поясом.

Фото: @nelya_shovkoplyas

Як і Її Величність, Неля доповнила романтичне вбрання лаконічними бежевими човниками. Ведуча демонструє, як створити романтичний лук і вдало підкреслити пишні форми.

Найкрасивіші образи Нелі Шовкопляс, що ідеально пасуватимуть красуням plus-size, дивись за посиланням. А також дивись відео і дізнайся, який раціон допомагає ведучій утримувати комфортну форму:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше стильних ідей від іспанської королеви та української ведучої шукай за посиланнями:

1. Тендітна королева Іспанії замилувала ніжним пастельним образом (фото)

2. Неля Шовкопляс з’явиться в ефірі у вбранні, яке вподобають глядачі

3. Королева Іспанії показала ідеальний діловий образ, який може повторити кожна

4. Неля Шовкопляс вразила образом у міні-сукні (фото)

Новини по темі