Неля Шовкопляс поддержала Валентину Хамайко, которая вышла на работу на третий день после родов

Ведущая поделилась своими воспоминаниями после родов.

Поделиться:

Вечером 5-го декабря ведущая Валентина Хамайко четвертый раз стала мамой. В течение всей беременности звезда продолжала вести активный образ жизни — работала и посещала светские мероприятия. Более того, даже после родов отдых Валентины Хамайко длился всего два дня. Поэтому уже 8 декабря телеведущая появилась в эфире утреннего шоу Завтрак. Выходной.

В социальных сетях некоторые подписчики осудили молодую маму за такой поступок. Ведущая Неля Шовкопляс решила поддержать коллегу и вспомнила, как чувствовала себя после собственных родов.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Валентина Хамайко вышла на работу на третий день после родов

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ПОСТ ПРО ЗАЗДРІСТЬ!???? Не думала, що колись напишу цей пост, але те, під чим маскується людська заздрість, просто шокує! Отже, декілька днів тому наша колега @valentinakhamaiko вчетверте стала мамою! І ми цьому щиро раді! Більш того, для мене Валя - приклад жінки, яка гармонійно поєднує всі сфери свого життя! І їй є чим пишатися! Ми всі привітали новоспечену матусю і тут почалося. Бруд, що розпочався в коментарях, просто шокував! І виникло у мене, як у жінки, мами і просто людини, декілька думок з цього приводу. Тож, ділюся! ????"О, боже, як вона могла полишити дитя на три години ефіру, воно ж без мами просто не може! Не жінка, а #горемати!" Коли мені робили плановий КР і я була під загальним наркозом, то малих клали саме татові на груди і з ним вони провели не одну годину так. Коли нас возили в інші лікарні на процедури та огляди, вони були саме з татом. Коли годувати я почала тільки на третю добу після пологів, бо молоко прийшло тільки тоді, нічого страшного теж не сталося! Я не втратила контакт з дітьми через це. Бо в житті буває по-різному. І як на мене, набагато важливішим є психологічний стан мами. Адже якщо жінці погано, то дитя це відчуває, щоб ви не робили і скільки б часу разом не були! Подумайте про це! А то виходить, що будь-яка жінка має відчувати провину, якщо раптом не вийшло бути з дитиною 24/7 в перші дні життя... ????"Та їй робота і гроші важливіші!" Хочеться сказати, що не всім в цьому світі керують гроші! Це лише можливості! А окрім них існує ще багато чого: любов до справи життя, повага до колективу, радість від самореалізації! Тому не заздріть тим, хто вміє це все поєднувати! ????Щодо "експертів" з медицини, які писали про стан Валі та її внутрішніх органів????, взагалі хочеться запитати лише одне: ви справді вважаєте, що лікарі відпустили б на роботу жінку, якби її стан здоров'я хоч трішки цього б не дозволяв???!!! Я думаю - ні! То замисліться і ви хоч трішки! ????І останнє! Усі, хто писав про штучний хайп, липовий героїзм, життя на показ і про те як сильно вас травмують світлини з пологів, хочеться сказати одне: просто проходьте повз - без рекомендацій і настанов! А ще краще - робіть своє життя яскравим і буде вам щастя! Усім миру!????

A post shared by Неля Шовкопляс (@nelya_shovkoplyas) on

Напоминаем, что ведущая Валентина Хамайко и ее муж Андрей Онистрат назвали новорожденного сына Андреем. Супруги воспитывают еще троих детей — дочерей Соломию (9 лет) и Мирославу (5 лет) и их брата Михаила (7 лет).

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Валентина Хамайко рассказала, как рожала четвертого ребенка

Новости по теме