Неля Шовкопляс розповіла про поповнення в родині (фото)

Неля Шовкопляс розповіла про поповнення в сім'ї

Ведуча "Сніданку з 1+1" розповіла, що тепер їх в родині стало більше.

Поділитися:

Ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс поділилася тим, що тепер у них в сім'ї поповнення! Тепер у ведучої є ще один котик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За лаштунками комедійного детективу «Джек & Лондон»: «Телесніданок» показав, як знімали серіал

Неля Шовкопляс розповіла несамовиту історію, як у них з'явився цей котик:

Знайомтеся, це ще один красунчик, якого підкинуло нам життя! Мої хлопці разом з татом підібрали його напівмертвого в посадці під Рівним. Привезли кошеня, яке від знесилення та переохолодження навіть рухатись не могло. Просто лежало як труп, очі не реагують, тільки видно, що ще дихає і все… Я думала посивію поки вони буди в дорозі.

Зрештою, котика до лікаря довезли, ветеринар оглянув його, зробив уколи та сказав відігріти на грілці. Але навіть лікар не вірив, що кіт оживе. За словами Нелі, ветеринар сказав, якщо доживе до ранку та відійде, то може шанс ще і є. Диво відбулося: котик живий, здоровий і влучив у добрі руки!

Як бачите, дожило, вижило і вже за тиждень набрало аж 400 грамів ваги! Мале класне, пухнасте, мурчить як трактор і дуже ніжне! Звичайно діти захотіли, щоб воно залишилось у нас! Ніякого притулку, прохання «мама, тільки не віддавай і не відвозь до бабусі! Воно вже наше» і тотальна любов! Вони таскають його з собою усюди, сплять з ним, деруться за нього і всі сусідські пацани друзі малих приходять з ним погратися! Так що тепер в нас ще + 1 кіт! Я все ж таки, мабуть, кошатниця! Правда ім‘я йому ще не дали. Нічого поки що не клеїться до нього! Тому чекатиму варіантів від вас для цього красеня!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нагадаємо, що у ведучої вже два є один котик Чорнусик. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий музикант Серій Бабкін озвучить пса – бульмастифа Джека у серіалі 1+1 «Джек & Лондон»

Хто ж, як не тваринки, будуть найкращими друзями. Зовсім скоро на каналі 1+1 стартує серіал "Джек & Лондон", в якому йдеться про історію бульмастифа. Це комедійний детектив, де столичний юрист Влад намагається позбутися «мани», адже вважає, що розмовляє з Джеком – собакою свого брата Леоніда. Не пропустіть цю історію з 15 листопада о 20:45!

Дивіться, як готувати салат "Русан": Неля Шовкопляс і Людмила Барбір зробили смачний подарунок Руслану Сенічкіну.

Новини по темі