"Немає нічого що могло б виправдати вбивства жінок, дітей та мирних жителів", — французький актор П'єр Рішар звернувся до президента росії із закликом закінчити війну

Французький актор П'єр Рішар звернувся до президента росії із закликом закінчити війну
Instagram/pierrerichardofficiel

Актор засудив дії росії в Україні та вважає ці злочини варварством.

Поділитися:

Французький актор П'єр Рішар записав відео звернення, де звернувся до президента росії володимира путіна із закликом зупинити вторгнення російських військ в Україну і висловив своє захоплення українським народом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Г’ю Джекман підтримав 7-річного українського біженця Костю: хлопчик намалював улюбленого Росомаху

П'єр Рішар звернувся до путіна:

(...) Мене розриває на частини від того, як російська армія вторглася в Україну і "вторглася" це слабо сказано. Це вторгнення, яке перетворилося на масові вбивства, я навіть сказав би варварство, настільки, що я впевнений, немає нічого що могло б виправдати вбивства жінок, дітей і мирних жителів — це просто жахливо.

Актор також зазначив, що щодня дивиться фотографії жахливих звірств російських окупантів в Україні та його переповнюють емоції. П'єр сподівається, що війна незабаром закінчиться:

Я хотів би сказати, пане Міністре [України — ред.], про ваш [український — ред.] народ, про вашого Президента [України — ред.]. Я високо ціную їхню сміливість, їхній дух протистояння, їхню самовідданність, я їх високо ціную, я ними захоплююся, ось що я хотів вам сказати. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Вікторії та Девіда Бекхемів одружився: гості замість подарунків жертвували гроші на підтримку України

Нагадаємо, що вже величезна кількість закордонних зірок підтримали Україну. Можете розглянути мапу:

іноземні зірки

Новини по темі