Син Вікторії та Девіда Бекхемів одружився: гості замість подарунків жертвували гроші на підтримку України

 Як пройшло весілля сина Девіда та Вікторії Бекхемів: Бруклін та Нікола попросили перерахувати гроші на підтримку України
Instagram/davidbeckham

Як пройшло весілля Брукліна Бекхема і Ніколи Пельтц?

Поділитися:

Старший син Девіда та Вікторії Бекхем Бруклін та донька мільярдера Нельсона Пельтца Нікола одружилися. Розкішна церемонія відбулась у сімейному маєтку нареченої у Флориді. 

Девід та Вікторія Бекхем
Фото: Instagram/davidbeckham

Бруклін Бекхем та Нікола Пельтц розуміли, що одружуються під час війни, яку розпочала росія в Україні, і яка сколихнула увесь світ. Тому молодята попросили гостей свята замість подарунків зробити від їхнього імені пожертву до гуманітарного фонду Care для допомоги українцям, що постраждали від воєнних дій.

Сине Бекхемів Бруклін та наречена
Фото: Instagram/nicolaannepeltzbeckham

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це був майданчик, щоб сказати, що українські діти зараз виживають у дуже жахливих умовах", — лікарка Ірина Кондратова розповіла, як вела інстаграм-акаунт Девіда Бекхема

Зазначимо, що ексклюзивні права на висвітлення весілля сина Девіда та Вікторіх Бекхемів з Ніколою Пельтц отримав британський Vogue. Наречена була вбрана у розкішну сукню від Valentino.

Нікола Пельтц
Фото: Instagram/nicolaannepeltzbeckham

Нагадаємо, на початку березня Девід і Вікторія Бекхем ініціювали збір коштів для українських мам та їх дітей та звернулися із проханням підтримати Україну. Також Девід Бекхем передавав доступ до своєї сторінки в соціальній мережі Instagram лікарці Ірині з Харківського перинатального центру, щоб показати всьому світу, як лікарі допомагають породіллям та приймають пологи у бомбосховищах. Таким чином на свою мільйонну аудиторію Девід показав, що відбувається з мирними жителями у самісінькому центрі великого міста під постійним бомбардуванням російських військ.

Новини по темі