Актор Г’ю Джекман підтримав 7-річного українського біженця Костю: хлопчик намалював улюбленого Росомаху

Актор Г’ю Джекман підтримав 7-річного українського біженця Костю та високо оцінив його малюнок Росомахи
Facebook UNICEF Ukraine

Австралійський актор Г'ю Джекман зробив сюрприз своєму маленькому українському шанувальнику: поспілкувався з ним по відеозв'язку і оцінив його малюнок у центрі біженців ЮНІСЕФ.

Поділитися:

Відомий актор Г'ю Джекман підтримав 7-річного біженця Костю з Одеси: хлопчик, перебуваючи у центрі #UNICEF Blue Dot в Румунії, намалював улюбленого персонажа Росомаху. Волонтери побачили малюнок і організували Кості відео-зустріч з актором, який втілив цього героя на екрані. Побачивши малюнок, Джекман сказав, що "схожість дивовижна".

ЮНІСЕФФОТО: Facebook Hugh Jackman

7-річний Костя, як і мільйони українських дітей, був змушений покинути рідну домівку через війну, розв'язану проти України росією. Г'ю Джекман написав про нього у себе у Facebook:

"Будь ласка, передайте привіт моєму новому, дуже сміливому другу Кості. Йому 7. Лише за кілька годин до цього він увійшов до центру #UNICEF Blue Dot в Румунії після того, як втік з дому в Україні".

Хью ДжекманФОТО: Facebook Hugh Jackman

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моє серце з вами, мої думки з вами", — Джеймі Олівер звернувся до українців ексклюзивно у "Сніданку з 1+1"

У своєму ж Instagram Г'ю Джекман розмістив відео зі свого спілкування з Костею та волонтеркою ЮНІСЕФ та підписав його такими словами:

"Кожного разу, коли наше серце б’ється, якась дитина змушена покинути дім в Україні через війну. Моє серце розривається за всіх".

Нагадаємо, раніше Г'ю Джекман та інші світові зірки висловилися на підтримку України в рамках флешмобу Stand Up for Ukraine. Актор записав відео у Твіттері із закликом підтримати нас у нашій боротьбі.

Також син Джона Леннона Джуліан вперше виконав легендарну IMAGINE на підтримку України, хоча раніше казав, що виконати цю пісню його змусить хіба що кінець світу. Загалом же з початку війни безліч світових зірок так чи інакше підтримали Україну у нашій героїчній боротьбі проти загарбників.

Новини по темі