Ненудне Закарпаття: Розваги, які зроблять твоє літо особливим

Закарпаття: 5 найцікавіших літніх розваг для туриста
unsplash.com

Ось що тобі потрібно!

Поділитися:

Закарпаття вабить туриста своєю колоритністю. Відпочити неподалік озера Синевир, відвідати Замок Паланок або просто поставити намет у самому серці краю – вічна класика українського туриста. А що, якщо приправити подорож незвичайною розвагою?

Твоїй  увазі — найцікавіші літні пропозиції Закарпаття.

Чани

Купання в чанах Закарпаття – одна з найулюбленіших туристичних розваг.  Чан – казанок із мінеральною або джерельною водою, що підігрівається вогнищем знизу. Незвичайну процедуру можна порівняти з походом у сауну. Туристам пропонують діжки з хвойними екстрактами, закарпатськими травами, пелюстками троянд, а також із вином і молоком.

Чани мають не лише відпочинкову, а й лікувальну цінність. Процедура допомагає позбутися стресу, а також зробить вашу шкіру м’якою та гладенькою.

Фото: voevodyno.com

Термальні басейни

Закарпаття славиться своїми термальними джерелами. Курорти з термальними водами пропонують туристу купальні на будь-який смак. Так у Косино ви зможете покупатися в кавовій чашці, кухлику пива або в келиху шампанського. Смак і колір води в кожному басейні курорту різний.

Термальні джерела – чудове рішення для лікування та відпочинку, адже їхня вода містить високий відсоток йоду та брому.

Фото: kosino.ua

Вуликотерапія

Сон у вуликах – ще одна модна туристична розвага Закарпаття. Місцеві люди вірять, що бджоли, як і мед, мають цілющі властивості.

Бджолина пісня здатна не лише заколисати, а й оздоровити свого гостя. Вуликотерапія сприяє нормалізації сну, а також лікує вібромасажем. Бджолине гудіння заспокоює, знімає напругу та стрес. Усе, що потрібно у подорожі.

Фото: unsplash.com

Верхова їзда

Вирушивши у подорож Закарпаттям, замов прогулянку верхи. Це чудовий варіант відпочинку для всієї сім’ї. У Закарпатті проводять уроки верхової їзди навіть для найменших, тож така розвага цілком може стати улюбленою для твоєї дитини.

Верхова їзда допомагає вдосконалити загальний тонус тіла, розвинути рівновагу та координацію рухів. До того ж, це потужна психотерапія. Ну що — ми переконали вас, що від такого відпочинку не варто відмовлятися?

Фото: unsplash.com

Рафтинг

Для поціновувачів екстриму Закарпаття пропонує знайомство з Тисою – найбільшою річкою Срібної Землі. Рафтинг – драйвове випробовування водним потоком і річковими порогами.

Розвага є чудовим варіантом для подорожі з друзями. Рафтинг виштовхує команду із зони комфорту та дає можливість позмагатися з самою стихією. Він змінить твоє уявлення про відпочинок і змусить шукати нові джерела адреналіну.

Фото: pixabay.com

Новини по темі