Невже зрадник? Джастін Тімберлейк публічно вибачився перед дружиною

Невже зрадник? Джастін Тімберлейк публічно вибачився перед дружиною | 1+1
Фото: Getty Images

Співак зізнався, що зробив велику помилку.

Поділитися:

Відомий співак Джастін Тімберлейк уже сім років живе в шлюбі з акторкою Джессікою Біл. Зіркове подружжя виховує чотирирічного сина Сайласа. Та нещодавно мережу сколихнули скандальні кадри, на яких Джастін проявляє ніжність до іншої.

«Обраницею» співака стала акторка Аліша Вейнрайт – з нею Тімберлейк знімається у фільмі «Палмер». На фото помітно, що колеги тримаються за руки, а Аліша гладить артиста по коліну. Звісно, після такого шанувальники запідозрили Джастіна у зраді, та ні він, ні його дружина інцидент не коментували.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от @kammy_pooh92

Через декілька днів мовчання Тімберлейк нарешті зробив публічну заяву, прокоментувавши скандал у Instagram.

«Я тримаюсь якомога далі від пліток. Та я відчуваю, що для моєї сім’ї важливо спростувати останні чутки, які завдають їм болю.

Декілька тижнів тому я зробив велику помилку, та дозвольте зазначити: у мене нічого не було з моєю колегою. Я перебрав з алкоголем того вечора і шкодую про свою поведінку. Це не той приклад, який я хочу показати своєму синові. Я вибачаюся перед своєю дивовижною дружиною і сім’єю за те, що втягнув їх у цю ситуацію. І я докладу всіх зусиль, щоб бути найкращим чоловіком і батьком».

Фото: Getty Images

Інсайдери стверджують, що між Джастіном та Алішею немає нічого, окрім дружби. Втім, багатьох шанувальників розчарувала поведінка кумира.

Дізнайся більше про життя співака, переглянувши відео:

А також читай про нього на нашому сайті:

1. 

2. 

Новини по темі