Нік Вуйчич відвідав Україну в рамках проекту «Життя без кордонів»

Нік Вуйчич відвідав Україну
1plus1.ua

Нік Вуйчич вперше побував у Львові, Житомирі та Одесі і виступив в Києві перед студентами з інвалідністю.

Поділитися:

Наприкінці жовтня Нік Вуйчич відвідав Україну в рамках проекту «Життя без кордонів». Він вперше побував у Львові, Житомирі та Одесі і виступив в Києві перед студентами з інвалідністю.

Всесвітньо відомий спікер знову зізнавався в любові до українців, і пообіцяв незабаром повернутися з родиною. Нагадаємо, що у Ніка і Канае є четверо діток: сини Кійоші та Деян, і двійнята дочки - Олівія та Еллі. Зараз Нік повернувся з туру і вони разом відпочивають на Гаваях.

На виступі перед 1200 студентами в Одесі в ДК Політех, Нік торкався теми буллінгу і цькування в школі. Він закликав молодь не принижувати мрії іншого, а допомагати їх здійснити.

Ви - ті, хто буде змінювати цей світ. В цьому залі сидять майбутні президенти, світові бізнесмени, інженери. За вами майбутнє.

"Ви напевно чули про Ілона Маска. Так от уявіть його вашим одногруппником у 17 років. Ілон каже: «Я буду одним з найуспішніших підприємців в світі, я зроблю революцію в світі технологій!». Так його б висміяли... Ніхто б не сприйняв всерйоз його мрію. Подумайте над цим. Серед вас багато талановитих хлопців з великим потенціалом. Давайте не будемо знущатися одне з одного, а будемо поширювати любов! Пам'ятайте, що ми всі рівні - немає когось кращого або гіршого...»

В кінці свого виступу Нік записав відео зі студентами, де вони разом прокричали в камеру заклик «Більше любові!».

У Львові Нік виступив перед 18 000 глядачів на Арені Львів. У Києві всесвітньо відомий спікер поділився життєствердним посланням із 100 студентів з інвалідністю в університеті «Україна». Також в Одесі він провів зустріч з 500 школярами і вчителями в «Садах перемоги». 30 жовтня Нік Вуйчич виступив перед 7 000 глядачів у Палаці Спорту.

Вперше Нік Вуйчич відвідав Україну десять років тому, це його шостий приїзд сюди. Всього Нік зробив 2,5 тисячі перельотів, це 6,5 місяців у повітрі, подорожуючи для 3,5 тисяч виступів у 69 країнах на п'яти континентах.

Новини по темі