Нік Вуйчич вперше відвідає Львів і розповість про мрії

Нік Вуйчич завітає на площу Ринок до майданчика арт-марафону #МояДитячаМрія

Це буде вже шостий візит Вуйчича в Україну.

Поділитися:

У жовтні 2018 року до України приїздить всесвітньо відомий мотиваційний спікер та автор бестселерів Нік Вуйчич. Він народився без рук і ніг, та попри свої фізичні вади він зміг не просто реалізувати себе, але й надихнути своїм прикладом тисячі людей. 

Це буде вже шостий візит Вуйчича в Україну. У минулому році на його виступ на Хрещатику зібралося близько півмільйона людей.

Цього разу Нік Вуйчич поділиться з українцями секретами свого успіху та розповість, як він став щасливим чоловіком, батьком чотирьох дітей та всесвітньо відомим спікером. Він розкаже, що рятувало його від відчаю у важкі періоди життя і навчить, як реалізувати свій потенціал на сто відсотків, незважаючи на будь-які обмеження і перешкоди.

Трьохденна програма приїзду людини-легенди в Україну буде дуже насиченою. 28 та 30 жовтня Нік вперше відвідає Львів та Одесу. 

Програма його візиту буде складатися з прес-конференції, мотиваційного виступу «Життя без обмежень», спілкування з громадськими діячами, представниками бізнесу та місцевої влади. 

У день виступу, від 13:00 до 14:00 Нік Вуйчич завітає на площу Ринок до майданчика арт-марафону #МояДитячаМрія з мотиваційною промовою як важливо мріяти, розповість про що мріяв у дитинстві та обов'язково зфотографується з дітлахами. Де буде встановлено велику арт-стіну – це 12 м завдовжки і 2,5 м заввишки. На ній кожен зможе зобразити свою мрію так, щоб побачив цілий Всесвіт! Допомагатимуть відомі художники-ілюстратори які запросять маленьких львів'ян намалювати свою мрію на арт-стіні МояДитячаМрія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома британська ілюстраторка Еліна Елліс приєдналася до проекту Здійсни мрію

На ній кожен зможе намалювати свою мрію і мотивувати дітей, мріяти заради своєї мети. Всі ці малюнки потім стануть частиною дивовижного кольорового Променю, що буде зітканий зі 100 000 мрій, і під час новорічних свят, полетить до зірок! Бо ми віримо, що візуалізація мрій, їх усвідомлення, - це шлях до здійснення! Картинки мрій оживають в реальному житті. Всіх гостей зустрічає куратор проекту «Здійсни мрію» Лідія Таран.

Проект «Здійсни мрію» спільно з Українською маркетинговою групою провели унікальне дослідження «Про що мріють українські діти?».  Результати нас приголомшили: лише 5% дітей мріють без обмежень і без бар’єрів, 95% мають практичні бажання, здебільшого матеріальні.

Яким би не був меркантильним світ дорослих, все ж таки майбутнє починається з мрії – без кордонів і аж до зірок! І дитячі мрії створюють наше майбутнє.

30 жовтня в Одесі Нік зустрінеться зі студентами та викладачами учбових закладів. 29 жовтня, між подіями у Львові та Одесі, організаторами заплановано візит Ніка у виправну колонію в місті Житомир. Після чого в Києві він зустрінеться зі студентами університету «Україна», які мають обмежені фізичні можливості.  

Запрошуємо вас стати частиною цієї масштабної події

Локації та час заходів виступу Ніка Вуйчича:

28 жовтня – Львів: прес-конференція о 9:00, «Банкготель»;  

виступ «Життя без обмежень», стадіон «Арена Львів», початок о 18:00. 

30 жовтня – Одеса: прес-конференція о 9:00, готель «Марістелла»; 

виступ «Життя без обмежень» – Палац спорту, початок о 18:00.

Організатори івенту: коммунікаційне агентство «Ключеві стратегії».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рух «Здійсни мрію» у Одесі. Учасники арт-марафону розповіли про свої мрії

Новини по темі