Нікі Мінаж вийшла заміж за ґвалтівника

Нікі Мінаж вийшла заміж за репера-вбивцю | Новини шоу-бізнесу | 1+1
Фото: Getty Images

Серцю не накажеш. 

Поділитися:

Володарка розкішних сідниць, королева епатажу і надвідвертих вбрань 36-річна Нікі Мінаж офіційно вийшла заміж. Про своє таємне весілля співачка розповіла в Instagram. Вона опублікувала відео з символічними подарунками для молодят — кухлями, на яких написано «Містер» і «Місіс», та бейсболками з красномовним «Чоловік» і «Дружина».  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Barbie (@nickiminaj)

Під роликом Нікі похизувалася новим прізвищем — Петті. Адже обранцем знаменитості став 41-річний Кеннетт Петті — репер, більше відомий своїм кримінальним минулим, ніж творчістю.      

Новоспеченому чоловіку Мінаж довелося двічі «відмотати» тюремний термін. Вперше Кеннетта позбавили свободи на 4 роки через спробу зґвалтування неповнолітньої дівчини. Причина наступного ув’язнення дедалі моторошніша — вбивство. Другий строк Петті тривав 7 років. 

Фото: instagram/nickiminaj

Зазначимо, що свій роман молодята підтвердили у грудні минулого року. Цього серпня Нікі Мінаж повідомила про свій намір узаконити стосунки — і, як бачимо, дотрималася слова. Чи було святкування пишним або ж камерним у вузькому колі друзів — поки невідомо. 

До речі, Нікі Мінаж — володарка не менш апетитних сідниць, ніж Кім Кардашян. Які зірки ще можуть похизуватися привабливими формами, дізнаєшся з відео: 

Більше цікавого про весілля та зіркових наречених: 

1. 65-річний актор Денніс Квейд заручився зі студенткою

2. Як влаштувати незабутнє весілля: Шість порад для молодят

3. У мережі обговорюють весілля єдиного нащадка династії Бонапарт

Новини по темі