У мережі обговорюють весілля єдиного нащадка династії Бонапарт

У мережі обговорюють весілля спадкоємця династії Бонапарт | 1+1
Фото: instagram/elle_ukraine

І як після цього не вірити в долю?

Поділитися:

19 жовтня для Франції та Австрії відбулася надзвичайно знакова подія, адже два імператорські будинки знову об’єдналися. Єдиний спадкоємець Наполеона, 33-річний Жан-Крістоф Наполеон Бонапарт одружився з 31-річною Олімпією фон унд Арку-Ціннеберг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Point De Vue (@pointdevue_mag)

Цікаво, що красуня – не лише австрійська графиня, а й правнучка французької імператриці Марії-Луїзи Австрійської, на якій Наполеон одружився у 1810 році. Втім, той союз був створений із політичних міркувань, а Жана-Крістофа та Олімпію поєднали щирі почуття.

Пара познайомилися в Парижі, коли графиня приїхала на стажування від Єльського університету. В одному з інтерв’ю принц згадує, що закохався в майбутню дружину з першого погляду. Але про те, що вони далекі родичі, дізналися згодом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Point De Vue (@pointdevue_mag)

Для того, щоб привітати молодят, до Франції приїхало понад 600 гостей з різних країн світу. Вінчання пройшло в соборі Сен-Луї-де-Аналідес, а до вівтаря наречену вів її тато – граф Ріпран.

Для розкішної церемонії Олімпія обрала сукню-аплікацію від бренду Oscar de la Renta з мережива, яке нагадує листя. Плечі графині прикривала накидка в такому ж стилі, а доповнила вишукане вбрання довга фата, стримана зачіска з тіарою та діамантові сережки. Букет нареченої також вразив – графиня надала перевагу ніжним конваліям.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Point De Vue (@pointdevue_mag)

До слова, їхні з принцом заручини відбулися в січні цього року. Тоді він подарував обраниці каблучку з діамантом у 40 каратів, який колись прикрашав корону імператриці Євгенії – дружини Наполеона III.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Принц Гаррі прокоментував зовнішність Меган Маркл після народження первістка

2. Кейт Міддлтон зіграла в крикет у стильному total-white образі

3. Кейт Міддлтон і принц Вільям ледь не потрапили в авіакатастрофу через шторм

4. Королеви обирають хижий принт: Летиція у наймоднішій сукні сезону 

Новини по темі