Новий рік у повітрі: Як зірки готуються до зимових свят

Новий рік у повітрі: Як зірки готуються до зимових свят | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/alena_shoptenko

А ти вже прикрасила оселю?

Поділитися:

Новий 2020 рік уже на порозі! Весь світ поринув у святкову атмосферу. Довкола мерехтять грайливі вогники гірлянд, у повітрі пахне глінтвейном та мандаринами, а у вікнах затишних осель видніються красуні-ялинки...

Із нетерпінням чекають на подарунки від Святого Миколая українські та світові селебріті. У мікроблогах вони залюбки публікують особисті світлини, на яких демонструють прикрашені домівки і діляться святковим настроєм. Готуймося до зимових свят разом, і нехай ці фото тебе надихнуть!

Зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов прикрасили ялинку синіми гірляндами та срібно-білими іграшками. Під нею вже можна знайти великі подарунки!

Коли між зйомками є трохи часу, аби прикрасити оселю до Різдва, —  прокоментувала знімки Катя.

Фото: instagram/kosadcha

Своєю чергою танцівниця Олена Шоптенко не натішиться червоними новорічними іграшками. Поки вона прикрашала домівку, її чоловік Олексій зафіксував кожен момент.

Ролі у сім’ї одразу розділили правильно. Я вбираю, а Олексій фотографує, —  пише Олена.

Фото: instagram/alena_shoptenko

Ведуча Лідія Таран теж встигла сфотографуватись із ялинкою. Зірка приміряла милий светр та червону шапку.

«Тепер маємо зашкальну кількість оленів та янголів навкруги. З ними легше прожити час до Різдва. Зрозуміли з малою, що ніщо так не підніме настрій і не понизить Василинчину температуру, як процес вбирання ялинки. Таки спрацювало!».

Фото: instagram/lidiyataran

Акторка й ведуча Лілія Ребрик зізналася, що обожнює новорічну метушню і вже готова запалювати вогники у власній домівці:

«Приїхала з виставою в Житомир, зайшла пообідати, а тут вже новорічна атмосфера... До чого ж я люблю Новий рік! Цю метушню підготовки до свята, прикрашання хати, ялинки. Все! Зупиніть мене, бо до сліз все це обожнюю і чекаю».

Фото: instagram/liliia.rebrik

А співачка Jerry Heil поділилася декількома порадами, як підхопити новорічний настрій.

«Уранці дивилася «Різдво з невдахами» —  мила і легка комедія. Безліч разів переглядала «Сам удома», фільми про Гаррі Поттера, новорічні серії «Друзів»… Люблю теплі різдвяні фільми, задля яких хочеться зробити какао, запалити свічки і міцно обійматися».

Фото: instagram/thejerryheil

Не залишились осторонь новорічної підготовки співачки Надя Дорофєєва й екс-Асоль, прима Катерина Кухар та сімейство співака MONATIKа.

Фото: instagram/nadyadorofeeva

Фото: instagram/assolmusic

Фото: instagram/ekaterinakukhar_official

Фото: instagram/irinamonatik

Вбрала не лише ялинку, а й себе співачка Кеті Перрі.

Фото: instagram/katyperry

Ще лови атмосферний зимовий лук від акторки Різ Візерспун. Така ж сумка з  повинна бути у кожної модниці у 2020-му!

Фото: instagram/reesewitherspoon

Зіркова мама Мілла Йовович готується провести зимові свята у сімейному колі. Впевнені, 2020-й буде для неї особливим, адже зірка .

Фото: instagram/millajovovich

Якщо ж полюбляєш розкіш, як акторка Кетрін Зета-Джонс, пропонуємо вбрати ялинку у золоті іграшки й оксамитові банти. Дивися відео.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Більше святкових добірок читай на нашому сайті: 

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі