Обійми Кароль і Балана та «роман» Мішиної й Остапчука: ТОП-5 зіркових новин тижня

Обійми Кароль і Balan та «роман» Мішиної й Остапчука: ТОП-5 зіркових новин тижня
Фото: Кадр з M1 Music Awards 2019 1923

Цього разу всіх полонила пристрасть.

Поділитися:

Зіркове життя – справжній вир подій, у якому напрочуд легко загубитися. Та деякі новини настільки захопливі, що їх у жодному разі не можна залишити поза увагою. Тож редакція 1plus1.ua підготувала для тебе добірку цікавинок тижня, що минає, з якими має ознайомитися кожен.

Ніжність під зорями та один мікрофон на двох

Фото: instagram/danbalan

Тиждень розпочався зі справжньої романтики, яку влаштував зірковий дует Тіни Кароль і Dan Balan. Їхнє милування на сцені музичної премії M1 Music Awards 2019 примусило мережу пліткувати. І хоча все відбулося у ніч суботи, обговорення серед шанувальників Тіни та Dan не вщухають досі. Чому всі приписують їм бурхливий роман зрозумієш, поглянувши на .

До слова, зірки продовжують інтригувати своїми стосунками та за кожної нагоди «огортають» одне одного увагою. і під час концерту «Ніч Суперхітів».

То почуття таки були?

Фото: instagram/kot_jenya

Ще у першому випуску вибухового сезону «Танців з зірками» шанувальники та учасники проекту помітили пристрасть між майбутніми переможцями Ксенією Мішиною та Женею Котом. Пара такі припущення заперечувала, однак, певно, інтуїція глядачів тоді не підвела. Так, після завершення шоу хореограф поділився відвертими спогадами про те, які почуття вирували у його душі під час спокусливих танців із привабливою партнеркою. Зізнання Жені Кота знайдеш .

Тепер Анна Різатдінова та Олександр Прохоров – нерозлучні

Фото: instagram/sasha_prohor

Не втекла від уважних поглядів ще одна пара «Танців…». Так, виявилось, що срібні призери останнього сезону шоу Анна Різатдінова та Олександр Прохоров тісно спілкуються навіть після завершення своєї співпраці на паркеті. Про їхні теплі стосунки першою розповіла Анна. Ба більше, тепер дует має вдосталь часу, аби разом з’являтися на червоних доріжках світських заходів. Усі подробиці знайдеш за .

Розлучений Остапчук закрутив роман із Мішиною?

Фото: instagram/vova_ostapchuk

Тиждень, що минає, ряснів чутками про зіркове кохання. І героями чергової «лав сторі» стали учасники «Танців з зірками» Ксенія Мішина та Володимир Остапчук. Так, декілька шанувальниць розпочали в Instagram власне розслідування. Річ у тім, що вони нібито бачили акторку та шоумена під час їхньої спільної мандрівки за кордон. І тоді Ксенія вирішила розставити всі крапки над «і». Її пояснення читай .

NK не впоралася з емоціями

Українська співачка Настя Каменських не тямиться від щастя, адже на урочистій церемонії M1 Music Awards 2019 їй присудили звання «Співачка року». Годі й казати, що така новина викликала у зірки справжню хвилю захвату. І ця «хвиля» мало не збила з ніг її коханого чоловіка Потапа. Таке побачиш не щодня – переконайся.

Читай найсвіжіші зіркові новини на сайті 1plus1.ua:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі