Образ Людмили Барбір на різдвяні свята: сукня з етнічними мотивами (ФОТО)

Роздивляємось образ Людмили Барбір на різдвяні свята (фото сукні)

Людмила Барбір зустріла різдвяні свята у ошатному образі.

Поділитися:

Ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір показала свою неймовірно вишукану сукню з українською вишивкою, у якій зустрічала різдвяні свята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як італійська кінодіва: Людмила Барбір знялася у стильній фотосесії Dolce Vita

Сукня ведучої від бренду gaptuvalnya. Вона класичного білого кольору, звужена й приталена. Спідниця має форму "дзвонів": прилягає до верхньої частини й розширюється донизу. Головні акценти образу на етнічних мотивах: сукня зшита з натуральної тканини, класичні народні  орнаменти розташовані на традиційних для українських нарядів широких рукавах, а також на спині, спідниці та у зоні декольте.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вишивка борщівська, у нестандартних, проте трендових відтінках 2022 року — фіолетових. Унікальністю цієї сукні можна сміливо назвати поєднання етнічних візерунків з мереживом, що надає їй вишуканості та елегантності. Людмила Барбір додала до сукні жилетку з національною символікою, яка чудово гармоніює з сукнею кольоровою гамою. Жилетка оздоблена хутром, а також двома китицями лавандового відтінку.

Людмила Барбір різдвяний образ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Барбір з Шарліз Терон розділили одну роль на двох

Волосся ведуча прибрала у косу навколо голови, випустивши передні пасма. Образ Барбір завершили сірі оксамитові босоніжки та прикраси у вигляді трендових сережок-люстр.

Дивіться, як ведуча Людмила Барбір виконувала вправи у кардинально іншому образі:

Новини по темі