Колеги привітали ведучу «Сніданку з 1+1» Людмилу Барбір з Днем народження: побажання від Руслана Сенічкіна, Нелі Шовкопляс, Єгора Гордєєва, Святослава Гринчука, Діми Жука

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
День народження Людмили Барбір: привітання від Руслана Сенічкіна, Нелі Шовкопляс, Єгора Гордєєва, Святослава Гринчука, Діми Жука
Instagram/liudmila.barbir

Ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір сьогодні святкує День народження. Як її привітали колеги?

Поділитися:

Ведучій «Сніданку з 1+1» Людмилі Барбір сьогодні виповнилося 39 років. Якими теплими словами її привітали колеги та що побажали Людмилі у її свято?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір у «Світському житті»: чи є сусідкою Діми Комарова по дачі в Карпатах та як любить готувати гриби

Незмінний напарник Людмили Барбір по «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін сказав:

«Ми з Людою поставили рекорд – ми єдина пара, яка найдовше перебуває в українському вранішньому ефірі. Про Люсю скажу, що яка вона в житті, така і в ефірі: щира, часом експресивна, вона – це найвищий рівень гумору і самоіронії. Людмила красива, мудра, надзвичайно відповідальна, рівень її емпатії до людей вражає. Щиро вітаю з Днем народження!»

Барбір СенічкінФОТО: Instagram/snidanok

Колеги Барбір по «Сніданку з 1+1» Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс також приєдналися до привітань. Єгор Гордєєв сказав:

«Людо, в останній день осені у тебе День народження. Класно, що ти народилася в цей холодний день, щоб зігрівати всіх навколо. Адже у тебе таке гаряче серце, там стільки пристрастей. Любимо тебе дуже, Люсь».

Барбір ГордєєвФОТО: Instagram/snidanok

А Неля Шовкопляс показала дитяче фото Людмили Барбір на сказала:

«Мені здається, що ти в душі ось така: маленька усміхнена дівчинка. Ми тобою дуже пишаємося і любимо. Ти реально надихаєш, і не лише нас, а й глядачів».

Барбір ШовкоплясФОТО: Instagram/snidanok

Ведучий ранкових випусків «ТСН» Святослав Гринчук розповів про Людмилу Барбір:

«Люда для мене – це типаж з книг про початок ХІХ століття: така ж шляхетна, виважена панна. Її сила в тому, що вона на контрасті любить і дещо похуліганити. Нехай наші ранки і далі будуть цікавими, енергійними, нам з тобою ніколи не бракуватиме натхнення і сил».

Барбір ГринчукФОТО: Instagram/s_hrynchuk

Людмила Бабір брала участь у третьому сезоні шоу «Танці з зірками» у 2019 році разом з хореографом і танцівником Дімою Жуком. Сьогодні Діма привітав Людмилу з Днем народження такими словами:

«Людочко, ти неймовірна людина, у якій криється безліч талантів. Ти настільки сильна, що не даєш собі трошки розслабитися. Ти максимально цілеспрямована. Я би хотів тобі побажати, щоб ти не боялася іноді проявляти свою слабкість, бо навколо тебе є люди, які готові тобі завжди допомогти, надихнути та підтримати».

Барбір ЖукФОТО: Instagram/liudmila.barbir

Дивіться контемп у виконанні Людмили Барбір та Дмитра Жука:

Відео з привітаннями Людмили Барбір з Днем народження дивіться тут:

Новини по темі