Офіційно: Kalush Orchestra виступлять на Євробаченні-2022 наживо і відвідають промоконцерти напередодні пісенного конкурсу

Kalush Orchestra виступлять на Євробаченні-2022 наживо: офіційна інформація
Instagram/suspilne.eurovision

Сьогодні стало відомо, що Kalush Orchestra виступлять на Євробаченні-2022 наживо, а не у записі, як передбачалося раніше.

Поділитися:

Сьогодні представники України на Євробаченні-2022 гурт Kalush Orchestra сьогодні виступив у центрі Львова та повідомив, що поїде на конкурс у Турині у травні, щоб виступити наживо, а не у записі. Про це у соцмережах повідомляє "Суспільне". Також Kalush Orchestra відвідають промоконцерти у Європі напередодні Євробачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала зібрала 67 мільйонів євро для Збройних сил України під час виступу на національному відборі на Євробачення в Німеччині

Лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк сьогодні під час виступу у Львові заявив:

«Kalush Orchestra буде їхати в Турин, щоб виступити на Євробаченні вживу. Сьогодні ми зустрілися з гуртом перший раз у Львові, щоб порепетирувати всім разом, а не онлайн. І скоро ми їдемо на честь підтримки України, в рамках Євробачення, в тур по збору коштів».

На цих концертах гурт планує збирати кошти для допомоги Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна точно візьме участь у Євробаченні-2022, але передбачалося, що через воєнні дії Kalush Orchestra може вислати відео зі своїм виступом. Сьогодні ж підтвердилося, що наші учасники виступлять таки наживо. За прогнозами букмекерів Україна може перемогти цього року на Євробаченні зі своїм треком "Stefania".

Євробачення-2022 відбудеться у Турині (Італія). Фінал конкурсу заплановано на 14 травня. Послухайте пісню Stefania, з якою Kalush Orchestra будуть представляти Україну на Євробаченні в Італії:

Новини по темі