Оголена на гойдалці: Настя Каменських розкуто позує для Потапа (фото)

Оголена Настя Каменських на гойдалці розкуто позує для Потапа | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/kamenskux

«Це єднання з природою».

Поділитися:

Співачка Настя Каменських не боїться демонструвати свою сексуальність. Втім, після серії відвертих кадрів у її Instagram настало затишшя… та ненадовго. Нещодавно вона вкотре здійняла в мережі «шторм» – опублікувала світлину, на якій позує для коханого чоловіка повністю оголеною. Пікантності додає дзеркало, у якому видно обриси її розкішного тіла. Здогадуємось, Потап неабияк насолоджується амплуа фотографа.

Фото: instagram/kamenskux 

Так, співачка сидить на гойдалці, думає про життя, генерує філософські думки та ділиться мудрістю зі своїми підписниками:

Жінка – це не тільки гарний макіяж, ідеальний манікюр, стильний образ і зачіска.  Жінка – це відчуття, образи, емоції, почуття й енергія, яка сяє, коли ми приходимо в контакт із нею. Це єднання з природою…

NK переконує, що інколи варто залишитися наодинці з собою. Почути внутрішній голос, побачити внутрішній світ. І, напевно, їй вдається таким чином впорядкувати думки. 

Нагадаємо, нещодавно співачка випустила розпусний трек, який став популярним далеко за межами України. Деталі почуєш у відео:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Новини по темі