Оголена наречена: Анджеліна Джолі спокушає в новій фотосесії

Оголена наречена: Анджеліна Джолі спокушає у новій фотосесії | 1+1
Фото: Sølve Sundsbø, Harper’s Bazaar

Акторка постала в неординарних образах та поділилась особистим.

Поділитися:

Щоразу, коли красуня Анджеліна Джолі бере участь у новій фотосесії, прихильники знають: на них чекає порція справжньої естетичної насолоди. 44-річна голлівудська акторка володіє особливим шармом та жіночою красою, тож і її нещодавня поява на сторінках американського Harper’s Bazaar уже спричинила резонанс. Тим паче цього разу вона постала у вкрай неординарних образах.

Для глянцю Джолі повністю оголилася – демонструючи, що вона відкрита та емоційно вразлива. Від об’єктива її відділяла лише напівпрозора вуаль, що спадала ніби фата нареченої.

Та кожній фотосесії не завадить трохи зухвалості. Анджеліна із очима кішки та жовтим волоссям – те що треба!

Для грудневого номера, на сторінках якого з’являться ці світлини, акторка дала відверте інтерв’ю. Вона зізналась, що останні десять років завдали їй чимало болю, та діти допомогти їй віднайти своє «я».

«Моє тіло багато пережило за останнє десятиліття, а особливо – за останні чотири роки. У мене є видимі й невидимі шрами. З невидимими складніше боротися… Та частина нас, що вільна, дика, відкрита, допитлива, може бути пригнічена життям та болем. Мої діти знають мене справжню, вони допомогли мені віднайти своє «я» і прийняти його», – поділилась Джолі.

Також зірка зізналася, що мріє жити за кордоном, але не може переїхати через колишнього чоловіка Бреда Пітта.

Я переїду, щойно дітям виповниться 18. Але зараз мені доводиться залишатися там, де проживає їхній батько.

Зазначимо, що зараз Анджеліна Джолі знімається у фільмі студії Marvel «Вічні». Днями стало відомо, що акторку та всю знімальну команду  з місця зйомок через бомбу часів Другої світової. А не так давно в кінотеатрах відгриміла гучна прем’єра за участі Джолі «Чаклунка: Повелителька темряви». Про труднощі, що виникали під час зйомок стрічки, акторка розповіла у відео: 

Більше цікавого про Анджеліну Джолі:

1. 

2.  

3. 

4.  

5.  

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі