Анджеліна Джолі зізналася, хто допоміг їй пережити розлучення з Бредом Піттом

Анджеліна Джолі зізналася, хто допоміг їй пережити розлучення з Бредом Піттом | Зіркове  життя | 1+1
Фото: Getty Images

Зірка прокоментувала найважчий період у своєму житті.

Поділитися:

Ще три роки тому улюблені актори мільйонів Бред Пітт та Анджеліна Джолі подали на розлучення. І їхній шлюб досі не розірвано. Пара домовляється щодо фінансових питань та опіки над дітьми.

Цей період став найважчим для обох зірок. Нещодавно Пітт зізнався, що боровся з алкоголізмом після розлучення з дружиною. Анджеліна ж взяла перерву в акторській кар'єрі аж на чотири роки. Нещодавно селебріті зіграла у другій частині стрічки «Чаклунка: Повелителька темряви». Зірка вразила розкішною сукнею з павуками на прем'єрі стрічки. А в інтерв'ю для видання The Sun розповіла, хто підтримав її після болісного розлучення:

«Ці кілька років у моєму житті були нелегкими — я пережила і злети, і падіння, не почувалася сильною. Важкі часи трапляються у всіх. Надія на світле майбутнє з'явилася завдяки моїм дітям. Я не працювала, бо була потрібна їм вдома. Той, хто має дітей, знає, що вони дарують нам силу, яка росте щодня і допомагає пережити будь-які труднощі».

Фото: Getty Images

Більше про прем'єру фільму «Чаклунка: Повелителька темряви» дізнавайся у відео: 

Ще декілька новин про Анджеліну Джолі: 

1. Анджеліна Джолі спокусливо оголилася для реклами парфумів

2. У мережі обговорюють новий роман Анджеліни Джолі

3. Анджеліна Джолі похизувалась ідеальною фігурою в приталеній сукні

4. Бред Пітт поставив Анджеліні Джолі ультиматум і вимагає грошей

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

 

Новини по темі