Анджеліна Джолі готується всьоме стати мамою – ЗМІ

Анджеліна Джолі всьоме стане мамою | Зіркове життя | 1+1
Фото: gettyimages.com

Ось це так новина!

Поділитися:

Останні декілька днів у мережі триває активне обговорення новини про майбутнє поповнення в сім’ї Анджеліни Джолі. Як зазначає іноземне джерело Radar Online, голлівудська акторка та найвідоміша багатодітна матуся світу готується до всиновлення сьомої дитини.

Більше про майбутню доньку чи сина зірки ЗМІ поки не відомо, однак західні видання повідомляють, що Анджеліна вже почала оформлювати документи та планує завершити паперову рутину протягом декількох місяців. Рішення стати матір’ю всьоме пов’язують із важким розлученням Джолі з 18-річним сином Меддоксом, який нещодавно поїхав на навчання до Південної Кореї.

Фото: gettyimages.com

Схоже, оговтатися від гучної судової тяганини з екс-чоловіком Бредом Піттом і почати будувати нові романтичні стосунки зірці поки не вдалося. Однак у її серці завжди є місце для материнства.

Нагадаємо, Анджеліна вже всиновила трьох дітей – Меддокса, Пакса та Захару. А от для Шайло та близнюків Вів’єн і Нокс вона стала біологічною матір’ю. Усіх своїх дітей Джолі виховувала в шлюбі з Бредом Піттом, тож після розлучення екс-подружжя поділило між собою опіку.

Більше про всиновлення дізнайся у відео:

Читай також інші матеріали про акторку:

1. Анджеліна Джолі спокусливо оголилася для реклами парфумів

2. Бред Пітт присвятив своє нове татуювання Анджеліні Джолі (ЗМІ)

3. «Я кинув Анджеліну Джолі на диван»: Українець, який став зіркою американського кіно

4. 13-річна донька Бреда Пітта й Анджеліни Джолі готується до зміни статі (відео)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі